BIST 9.717
DOLAR 32,47
EURO 34,96
ALTIN 2.436,18
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Erdoğan'ın bu videosu rekora koşuyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Erzurum'da minik Muhammed ise diyaloğu sosyal medyada rekora koşuyor. İşte Erdoğan'ın 8 yaşındaki Muhammed'in jestine yaptığı jest!

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Erzurum mitingi sonrası 8 yaşındaki Muhammed Atabey Dölekli tarafından tesbin hediye edildi. Minik Hediyeye hediye ile cevap veren Erdoğan'ın Muhammed ile diyaloğu ise sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzurum İstasyon Meydanı'nda halka hitap etti. Erzurum'a bin 200 yataklı şehir hastanesi kurulacağını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, kent içi trafiğini tramvay ile rahatlam için çalışmalara başlandığını müjdeledi.

Minik Muhammed'in yaptığına bak

Miting sonrası seçim otobüsüne yönelen Erdoğan'ın bu kez ki konuğu ilköğretim öğrencisi Muhammed Atabey Dölekli oldu. Minik Muhammed, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı oltu taşından yapılmış tesbih hediye etti.

Erdoğan kendi tesbini hediye etti

Tesbihlere olan ilgisiyle tanınan Erdoğan, minik Muhammed'in tesbih hediyesine yine tesbih ederek karşılık verdi. Koleksiyonu da olduğu belirtilen Erdoğan, ceketinin cebinden çıkardığı tesbini Muhammed'e verirken, ondan bu tesbini "ölene kadar saklamasını" istedi. Erdoğan daha önce de sohbet ettiği bir yaşlı amcaya yine kendi tesbihini hediye etmişti.