BIST 10.677
DOLAR 32,24
EURO 35,04
ALTIN 2.447,12
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Erdoğan'ın bu sözleri BDP'lileri çok kızdıracak!

Başbakan Erdoğan, genişletilmiş grup toplantısı konuşmasında BDP'li vekillere çok sert sözlerle yüklendi...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM/ Başbakan Recep Tayyip Erdoğan genişletilmiş grup toplantısında son PKK saldırılarını sert bir dille eleştirdi. Erdoğan bayramı kana bulayan Gaziantep saldırısından sonra PKK'lılarla sarılırken görüntüntüleri çıkan BDP'li vekiller hakkında şok sözler söyledi. 

İşte Erdoğan'ın satır başları;

Televizyonlara yansıyan çirkin görüntü ile ilgili bir açıklama yapmak istiyorum. O teröristler ile BDP'nin derin muhabbetine bir kez daha şahit oldum. Yanaklarından öptüler, sırtlarını sıvazladılar. Bunlar 2005'te de aynı şeyi yaptılar. Bunlar dağdan beraber indiler.

Bunların ipini terör örgütü tutuyor. İpleri gevşemediği sürece onlar hiçbiryere gidemezler. Kendileri silahların gölgesinde siyaset yapıyorlar. Bayram öncesi milletin gözü önünde efendilerine sırtlarını sıvazlattılar. Kameralar olmasaydı onlar ellerini öpüp harçlık alırlardı. O kan milletvekillerinin sırtına bulaşmıştır.

Bayram günü alçakca katledilen o 1 yaşındaki Almina'nın temiz kanı BDP'lelerin sırtına bulaşmıştır. Bunlar o leke ile alçak bir şekilde yaşayacaklardır.

Bu millet neler atlattı. Bir araya gelip düşmanları geldikleri yere gönderdi. Bugün de bu aziz millet aynı şeyi yapıyor. Bedeli ağır oluyor ama elbet millet galip gelecektir. biz devletine saadet içinde olanla gıyabet içinde olanı birbirinden ayırıyoruz.