BIST 9.756
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.422,46
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan'ın bu afişini gören çok şaşırıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir başka cumhurbaşkanı adayının seçim afişlerinde boy gösteriyor. İşte o ülke;

Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan bu kez Gagavuzya'daki seçimlerde boy gösterdi. Cumhurbaşkanlığına aday olan Nikolay Dudoglo, geçtiğimiz dönem çok az bir farkla kaybettiği seçimlere bu kez Erdoğan'ın fotoğraflarıyla hazırlanıyor. İşte Gagavuzya'daki o ilginç seçim afişi;

Gagavuzya Cumhurbaşkanlığı’na aday olan Nikolay Dudoglo, seçim çalışmalarında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile olan fotoğraflarını kullanıyor.
 
Geçtiğimiz dönem Cumhurbaşkanlığı seçimlerini çok az bir farkla kazanamayan Nikolay Dudoglo, Moldova Parlamentosuna 4 Gagavuz Türkü ile birlikte milletvekili olarak seçilmesinin ardından Cumhurbaşkanlığı için adaylığını açıklamıştı. Başkan İnci de, Dudoglo’ya destek olmak için adaylığı açıklarken yanında olmuş ve seçim çalışmalarının bir bölümüne katılmıştı.

erdogan-afis.jpg 
 
Nikolay Dudoglo Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Milletvekili aday adayı Ali İnci’ye birlikte çekilmiş fotoğraflarını kullanıyor. Türkiye Cumhuriyeti’ne yakınlığını her fırsatta dile getiren Dudoglo, seçim çalışmalarında Türkiye Hükümetinin çalışmalarından örnekler veriyor.
 
 erdogan-afis2.jpg
 
İnci, bundan mutluluk duyduğunu belirterek, “Ben Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkan Yardımcısıyım, Komrat ve Hendek kardeş belediyedir. Biz, birbirimizle tecrübelerimizi, bilgimizi paylaşıyor, acı ve tatlı günlerimizde birbirimize destek oluyoruz. İnanıyorum ki Nıkola arkadaşımız bu sefer seçimlerden başarıyla çıkacaktır” diye konuştu.