BIST 10.793
DOLAR 32,21
EURO 34,82
ALTIN 2.417,37
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan'ın ABD ziyareti

Başbakan Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz hafta New York’ta düzenlediği defile sonrası Atıl Kutoğlu’na sordu: ‘Naomi’yle çalışmak bahsedildiği gibi zor mu?&#

Abone ol

Naomi’yle çalışmak çok zor mu

BAŞBAKAN Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan’la birlikte katıldığı New York’taki Türkiye Başkonsolosluğu’nun davetinde ünlü modacımız Atıl Kutoğlu ile sohbet etti. Başbakan Erdoğan, iki hafta önce New York Moda Haftası çerçevesinde düzenlediği defilesi Amerikan basınına da konu olan Atıl Kutoğlu’nu başarısından dolayı tebrik etti. Kutoğlu’na, geçtiğimiz yıllarda ülkemize geldiğinde kaprisleriyle gazetelere haber olan Naomi’yle ilgili sorular da soran Başbakan, ‘Naomi’yle çalışmak nasıl, bahsedildiği, yazıldığı gibi zor mu’ dedi. Kutoğlu’nun yanıtı, ‘Son derece sıcak ve samimi tavırlarla bana yaklaştı. Türkiye’yi de çok sevdiğini belirtti. Gelecek yaz mutlaka Bodrum’a gelmek istediğini açıkladı’ oldu.

ABD BASININDA

Emine Erdoğan ise Kutoğlu’na, kreasyonlarını çok beğendiğini, Türk ve Osmanlı motiflerini kullanmasının Türkiye’nin tanıtımı açısından ne kadar önemli oldugunu vurguladı.

Öte yandan Kutoğlu’nun New York Moda Haftası çerçevesinde sunduğu 2006 ilkbahar/yaz koleksiyonuna övgüler devam ediyor. ABD’nin moda ve tekstil dalında önemli yayın organı WWD (Women«s Wear Daily) Kutoğlu’nun koleksiyonunu övdü ve ‘Türkiye’nin kıyılarında bir tatili çağrıştıran bu koleksiyonda birbirinden mükemmel kaftanlar, giysiler bulunuyor’ diye bahsetti. ‘New York Post’ ve ‘The Daily’ de koleksiyonu öven haberler yayımlamışlardı.

Yazar: Sema DENKER
Kaynak: