BIST 10.159
DOLAR 32,18
EURO 35,04
ALTIN 2.469,38
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Erdoğan'ı Arınç böyle karşıladı

Esenboğa Havaalanında gözler, bir süre önce Başbakan Erdoğan'a sitem eden Bülent Arınç'ın üzerindeydi.

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, beraberindeki bakanlarla Diyarbakır'a gitti. Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ı Esenboğa Havalimanı'nda Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç karşıladı.

Yalanladığı öğrenci evi haberini Başbakan Erdoğan'ın doğrulamasıyla zor durumda kalan Arınç'ın sitem dolu sözleri gündemdeki yerini koruyor. Gözler Diyarbakır'da bu ikilinin üzerinde olacak. İşte ilk temas havalanında yaşandı.

Başbakan Erdoğan Diyarbakır'a gitmek için geniş güvenlik önlemleri altında Esenboğa Havalimanı'na geldi. Erdoğan'ı burada Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile diğer yetkililer karşıladı.

Başbakan Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile ANA uçağına bindi. Erdoğan aralarında Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun da bulunduğu çok sayıda bakan ile Diyarbakır'a hareket etti.

arinc.20131116115043.jpg

 
OSMAN BAYDEMİR VE BDP'LİLER KARŞILADI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "ANA" ile saat 11.30'da Diyarbakır'a vardı. Başbakan Erdoğan'ı Diyarbakır Havaalimanında İçişleri Bakanı Muammer Güler, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Leyla Zana, BDP milletvekilleri Sırrı Sakık, Altan Tan, Esat Canan ile İl Emniyet Müdürü Recep Güven ve öteki yetkililer karşıladı.

erdoğan-ve-osman-baydemir.jpg

Başbakan Erdoğan, havalimanından Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne geçerek burada Osman Baydemir ile görüştü.

uuu.20131116115157.jpg