BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Erdoğan'dan son dakika açıklamalar! Gerekirse tanzim satışları...

Cumhurbaşkaı Erdoğan seçim startını verdiği Sivas't sebze ve meyve fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklamalarda bulundu. Erdoğan ''Gerekirse tanzim satışları belediyelerin eliyle kurarız. En ucuz fiyata ürünleri getiririz'' açıklamasında bulundu.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yerel seçim startını Sivas mitingiyle verdi. Erdoğan ilk mitingini Sivas'ta yaptı ve burada halka hitap etti.

Cumhurbaşkaı Erdoğan son günlerde tartışma konusu haline gelen sebze ve meyve fiyatlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.  İşte Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

NE DİYORLAR DOMATES, PATLICAN PATATES: Bizler Cudi’de Gabar’da Tendürek’tde terörle mücadeleyi verirken onları temizlerken sıfırlarken sizin söylediğinize bakın. Biz bunları yaparken birileri bizleri farklı yerlerden vurmaya çalışıyor. Ne diyorlar domates, patlıcan patates…Ya düşünün be bir merminin fiyatı nedir? Düşünün benim Mehmedimin giyinip kuşanıp bu teröristlere karşı verdiği mücadelenin bedeli nedir bir düşünün.

SİVAS SIRADAN BİR ŞEHİR DEĞİL: Asırlar boyunca burası ticaretin sultan şehri oldu. O yüzden de buraya ‘Sultan Şehri’ deniyor. Sivas öyle sıradan bir şehir onun için 31 Mart seçimi çok önemli, rast gele ellere bu seçim bırakılamaz.

MUHSİN KARDEŞİMİ İSTİSMAR EDİYORLAR: Birileri çıkıyor Muhsin kardeşimi istismar etmek suretiyle Sivas’ta belediyeyi alma gayretine giriyor. Şu ana kadar Sivas’a verilmiş hizmetleri veren bir AK Parti iktidarı var.Bizi yollara düşüren bu Sivas hasretidir. Sivas’ın gönlünde nifak değil birlik beraberlik duyguları filiz vermiştir. Bazı dedikodular oluşturuyorlar neymiş AK Parti adayını çekecekmiş sakın bu yalanlara, dedikodulara, fitneye aldanmayın. Biz sıradan bir mahalle partisi değiliz. Bizim şu anda Cumhur İttifakımızın iki ayağı vardır. AK Parti ve MHP. Cumhur İttifakının içinde başka parti yoktur. Bizimle rastgele bir fotoğraf çekilip bu fotoğrafı sağda solda istismar etmeye çalışanlara inanmayın.

Erdoğan'dan konuşmasını provoke edenlere sert tepki