BIST 10.277
DOLAR 32,33
EURO 34,82
ALTIN 2.406,89
HABER /  DÜNYA

Erdoğan’dan sert uyarı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Kimse bu vatan toprakları üzerinde operasyon düşünmesin. Bedelini ağır öderler. Kimse böyle bir hesabın içi...

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Kimse bu vatan toprakları üzerinde operasyon düşünmesin. Bedelini ağır öderler. Kimse böyle bir hesabın içine girmesin" dedi.
Başbakan Erdoğan, Kırklareli il merkezinde toplu açılış törenine katıldı. Burada halka hitap eden Erdoğan, muhalefeti topa tuttu.
Başbakan, "Hükümet başarılı olmasın da Türkiye’ye ne olursa olsun diyenler var. Hükümetin başarı hanesine yazılmasın da Türkiye millet kaybederse kaybetsin. Meselesi Türkiye olmayanlar, millet olmayanlar, şahsi hırslarını çıkarlarını rantlarını öne çıkarıp, Türkiye’nin milletin çıkarlarını ayaklarının altında çiğneyebiliyorlar. Hükümeti eleştirmek, kaybetmesini sağlamak, hükümete zarar vermek adına, kendi ülkelerine kendi milletine zarar vermekten çekinmeyecek kadar izanlarını yitiriyorlar" diye konuştu.

"OPERASYON YAPTIRMAYIZ"
Başbakan, her zaman ‘Tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet’ dediklerini ifade ederek, "Millet tanımını anlayamayan milliyetçiler var bu ülkede. Yaradılanı yaradandan ötürü seviyoruz. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, hep beraber Türkiye olacağız. Tek bayrak dedik, onlara bizim rengimizi tanıtacağız. Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, toprak eğer üstünde olan varsa vatandır.
Kimse bu vatan toprakları üzerinde operasyon düşünmesin. Bedelini ağır öderler. Kimse böyle bir hesabın içine girmesin.
Doğu da bizim batı da bizim. Türk de bizim Kürt de bizim. 76 milyonuyla biriz, beraberiz. Hep birlikte aileyiz. Bu ülkeyi birlikte kurduk. Hep birlikte kardeş olarak ülkemizi geleceğe taşıyacağız" dedi.
(İHA)