BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan'dan muhalefete İmralı tepkisi!

Eskişehir'in Mihalgazi ilçesinde halka seslenen Başbakan'ın hedefinde yine muhalefet vardı. Muhalefeti önce İmralı iddiaları ile sonrasında da Türkiye ekonomisi ile vurdu!

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Eskişehir-Mihalgazi'deki konuşmanısında muhalefetin "İmralı" iddialarına sert çıktı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Eskişehir-Mihalgazi'de halka hitap etti.

İşte Başbakan'ın konuşmasından satır başları;

"Siz bizden ne istediyseniz onu yerine getirmenin mutluluğu içindeyiz. Biz milletimizin bize vermediği yetkiyi hiçbir yerde kullanmadık. Bugüne kadar eğer bir şanlı duruşumuz varsa, eğer bir dik duruşumuz, eğer bir omurgalı duruşumuz varsa bunun sebebi milletimiz bize ne dediyse onu yaptık. Çünkü biz halka güvendik, Hakk'a güvendik. Bizim kimseye borcumuz yok"

"Şartlarımız yerine gelmedikçe İsrail ile normalleşme olmaz dedik. Bu oldu mu? Oldu."

''İşimiz çok. El ele vereceğiz. Daha güzel şeyler yapacağız. İnşallah ülkemizde barışı egemen kılacağız. Terör belasına inşallah son vermek üzereyiz. Onun gayreti içinde çalışıyoruz. Siyasetiyle, güvenlik güçleriyle el ele bu mücadeleyi sürdürüyoruz'

"Bu ülkenin muhalefeti gece başka gündüz başka konuşuyor. "İmralı'ya söz verdiniz" diyorlar. İddia sahibisin, iddia sahiplerine diyorum ki siz bu iddiaları ispat edemediğiniz sürece namertsiniz. Bizim millete verilmiş bir sözümüz var."

"Biz göreve geldiğimizde Türkiye'nin dış borcu yüzde 73'tü şimdi yüzde 38. Enflasyon yüzde 23'tü, şimdi yüzde 7."

"IMF'ye 23 buçuk milyar dolar borçlandılar. Şimdi 400 milyon dolar borcumuz var. Mayıs ayında borcumuz bitiyor. Bu borcu biz ödedik."

"Ekonomik kriz bizi teğet geçecek dediğimde gülenler şimdi üzülüyor."



              YGS PUANINIZI HESAPLAYIN (TIKLAYIN)                    
             YGS SORU VE CEVAPLARI / TIKLAYIN