BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan'dan Meclis'de terör zirvesi

Başbakan, muhalefeti çağıracağını söylemesi CHP'yi kızdırmıştı. Bunun üzerine Erdoğan zirveyi Meclis'e taşıma kararı aldı.

Abone ol

Meclis Başkanı Mehmet Ali Şahin'in, teröre karşı liderlerin bir araya gelmesine yönelik çağrısının ardından ilk somut adım bu hafta atılıyor. Başbakan Erdoğan, Meclis içindeki ve dışındaki partilerin liderleriyle randevu isteyerek bir araya gelmeyi planlıyor.

Başbakan Erdoğan, Meclis içi ve dışındaki partilerin liderlerinin katılımı ile Başbakanlıkta zirve toplantısı yapmayı planlıyordu. Ancak, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın böyle bir zirve yapmasına tepki gösterdi. Bunun üzerine Erdoğan, Başbakanlık'ta yapılacak liderler zirvesinden vazgeçti.

ERDOĞAN RANDEVU İSTEYECEK

Erdoğan'ın, muhalefet liderlerinden randevu isteyerek görüşmesi planlanıyor. Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu ve MHP lideri Devlet Bahçeli'den randevu isteyecek. Erdoğan'ın, CHP veya MHP genel merkezlerinde veya liderlerin Meclis'teki makamlarında görüşme yapabileceği belirtiliyor.

HEPSİYLE GÖRÜŞECEK

Erdoğan, BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'tan randevu isteyecek. Başbakan Erdoğan'ın SP Genel Başkanı Numan Kurtulmuş ve DSP Genel Başkanı Masum Türker'le de görüşmesi bekleniyor.