BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  POLİTİKA

Erdoğandan işçi şov

1 Mayıs'ın gölgesinde işçilerin göbeğine girdi. Tuzla tersanelerinde törene katılan Erdoğan'a yoğun tezahürat vardı.

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yeni tip karakol botu projesi kapsamında yapılacak ilk iki botun kaynak törenine katılmak üzere deniz yoluyla Tuzla'ya geldi.

 TUZLA'DA İŞÇİLERİN DESTEK VERDİĞİ ERDOĞAN TÖRENDE ZAMAN ZAMAN UYUDU


İŞÇİLERDEN DESTEK

Erdoğan'ı Tuzla'da binlerce işçi yoğun sevgi gösterileriyle ve 'vur vur inlesin, Baykal dinlesin' sloganlarıyla karşıladı.

ERDOĞAN UYUDU

Törende son günlerde AK Parti'nin kapatma davası nedeniyle oldukça yoğun günler geçiren Başbakan'ın her ne kadar gözlerini açık tutmak için dirensede zaman zaman uyukladığı görüldü. Törene Başbakan Erdoğan'la birlikte katılan İstanbul Valisi Güler ve Emniyet Müdürü Cerrah da uyuklarken görüntülendi.

İLK SAHİL GÜVENLİK GEMİSİ

Koç Topluluğunun gemi inşa sektöründe faaliyet gösteren şirketi RMK Marine, Türk özel sektör tarihinin en büyük muharip gemi projesini, bugün düzenlenen törenle başlattı. Törende, üretimde ilk adım olan örnek blok kaynağı yapıldı.

RMK Marine, ilk Sahil Güvenlik Arama Kurtarma Gemisi "Dost"u 2011 yılında, "Umut", "Yaşam" ve "Güven" isimli gemileri ise 2012 yılında teslim etmeyi planlıyor. Gemiler, arama kurtarma görevlerinin yanı sıra karakol, kaçakçılığı önleme, yangın söndürme, kirlenmeyi önleme gibi konularda da faaliyet gösterecek.