BIST 10.159
DOLAR 32,16
EURO 35,04
ALTIN 2.470,76
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan'a başsağlığı mesajları yağıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a siyasi çevrelerden başsağlığı mesajları gelmeye başladı

Abone ol

Başbakan Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan, bu saban tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Vefat haberinin ardından Başbakan Erdoğan'a taziye mesajları gelmeye başladı:

Kurtulmuş Başbakan Erdoğan'a Twitter'dan baş sağlığı diledi. Kurtulmuş; "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan muhtereme; Annesi Tenzile Erdoğan vefat haberini az önce öğrendim. Merhume Tenzile Erdoğan'a Allah'tan rahmet dilerim. Başbakan Erdoğan ve Erdoğan ailesine sabırlar dilerim" dedi.

DSP GENEL BAŞKANI MASUM TÜRKER

Türker, Başbakan Erdoğan'a gönderdiği başsağlığı telgrafında üzüntülerini dile getirdi. Türker mesajında, "Annenizin vefatından büyük üzüntü duydum. Size, ailenize, yakınlarınıza başsağlığı ve sabır, merhumeye Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

ESKİ MİLLETVEKİLİ ONUR ÖYMEN

Sayın basbakanin annesine Allahtan rahmet, kendisine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.

BEŞİKTAŞ SPOR KULÜBÜ

Beşiktaş Kulübü'nün internet sitesinde yer alan başsağlığı mesajında, ''Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhume Tenzile Erdoğan'a Allah'tan rahmet, Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Erdoğan Ailesine başsağlığı dileriz'' ifadelerine yer verildi.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ 

Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinde yer alan başsağlığı mesajında, ''Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın, rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gören annesi Sayın Tenzile Erdoğan'ın vefat haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhumeye Allah'tan rahmet, Sayın Başbakanımıza, değerli ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz'' ifadelerine yer verildi.

TRABZONSPOR KULÜBÜ

Bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan mesajda şu ifadelere yer verildi:

''Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Sayın Tenzile Erdoğan'ın vefat ettiği haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhume Tenzile Erdoğan'a Yüce Allah'tan rahmet, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, değerli ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.''

BURSASPOR KULÜBÜ

Kulübün internet sitesine konulan mesajda, ''Merhum Tenzile Erdoğan'a Allah'tan rahmet, Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve ailesine başsağlığı dileriz'' denildi.

MİLLİ EĞİTİM BAKANI ÖMER DİNÇER

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatına ilişkin, ''Sayın Başbakanın annesi bizim de annemizdi. Onun kaybı bizim için büyük boşluk oluşturacak'' dedi.

Ömer Dinçer, ''Sayın Başbakanımıza, ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Sayın Başbakanın annesi bizim de annemizdi. Onun kaybı bizim için büyük boşluk oluşturacak'' dedi.

AB BAKANI EGEMEN BAĞIŞ

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatıyla ilgili, ''Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, güzel bir ömür yaşadı, uzun bir ömür yaşadı, evlatlarının çok güzel mürüvvetlerini gördü. Allah herkese o mutlulukları yaşatmayı nasip etsin, nur içinde yatsın'' dedi.

Bakan Bağış, Saraybosna'daki programının bir kısmını iptal ederek, yarın Türkiye'ye giderek cenazeye katılma arzusunda olduğunu da bildirdi.

ULAŞTIRMA BAKANI BİNALİ YILDIRIM

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatından duyduğu üzüntüyü ifade etti.

Yıldırım, ''Öncelikle sayın Başbakanımıza, ailesine, yakınların baş sağlığı diliyorum. Hafta başında bir ameliyat geçirmişti, ondan sonra tedavi devam ediyordu, iyileşme sürecindeydi, ama bu sabaha saat 09.15 itibarıyla vefat etmiş bulunuyor. Başbakanımızı aradım. Yarın öğlen Fatih Camisi'nde kılınacak cenaze namazına katılacağım'' dedi.

BAŞBAKAN YARDIMCISI BÜLENT ARINÇ

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatı nedeniyle, ''Sayın Başbakanımızın rahmetli annelerine Allah'tan mağfiret diliyorum'' dedi.

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI ERTUĞRUL GÜNAY

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatı dolayısıyla, ''Sayın Başbakanımızın annesine sonsuz rahmet diliyorum'' dedi.

TOBB BAŞKANI RİFAT HİSARCIKLIOĞLU

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.

Başsağlığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

''Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan hanımefendinin vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendik. Sayın Başbakanımızın acısını derinden paylaşıyoruz. Türk iş dünyası adına, Merhume Tenzile Erdoğan'a Allah'tan rahmet, Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Allah mekanını cennet eylesin.''