BIST 10.267
DOLAR 32,30
EURO 34,82
ALTIN 2.414,27
HABER /  POLİTİKA

Erdoğana protesto şoku

Başbakan Erdoğan'a protesto şoku. Erdoğan konuşurken salonda bulunan bir kadın böyle bağırdı. İşte o anlar..

Abone ol

Başbakan Erdoğan, memleketi Rize'de protesto edildi. Partisinin İl Danışma toplantısında konuşan Erdoğan, ekonomiden söz ederken dinleyiciler arasından bir kadın "Ekonomik kriz ne oldu sayın Başbakan?" diye bağırdı.

Protesto karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Erdoğan, bir süre sessiz kaldı.. Protestocu kadının sesini daha fazla yükseltmesi ve "Sayın Başbakan ekonomik kriz yok mu? " diye yeniden bağırınça salondakiler Erdoğan'ı alkışlarıyla desteklediler. Salonun arka tarafında yaşanan karmaşanın dinmesinden sonra Erdoğan kürsüden şu karşılığı verdi:

PARANI 15 GÜN SONRA ALDIĞIN İÇİN Mİ EKONOMİK KRİZ VAR

"Bu salonun içerisine girenler tamamının bu danışma meclisinin üyesi olduğu sözkonusu değil. Danışma Meclisi üyesi olmayanlar da bu salonda. Partili olan da var, olmayan da var. Ekonomik kriz ne desen, tanımlamaktan aciz olan, TV’de duyduğu ile konuşuyor. 7 yıl önce Rize’de kestiğin çayın parasını bir sene sonra alıyordun. Son bir yıla kadar kestiğin çayın parasını 15 gün, bir ay sonra aldığın için mi ekonomik kriz var? Bundan dolayı mı ekonomik kriz var? Rize'de Çaykur'a birçok yavrumuz alındığı için mi ekonomik krizden bahsediyorsunuz?Millet iradesine rağmen hayat bulan çetelere izin vermedik vermeyeceğiz. Türkiye'nin tarihini yazacak olanlar AK Parti'ye demokrasi tarihinde mümtaz bir yer ayıracaktır."