BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan'a ilahi uyarı! Cemaat paylaştı

Başbakan Erdoğan'ın Fethullah Gülen'i eleştirirken, canlı yayının kesilmesi 'ilahi dokunuş' muydu?

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- Başbakan Erdoğan konuşmasının sonunda "Pensilvanya'ya gereken cevabı siz" dedikten sonra yayının kesildi. İşte bu ilginç an cemaat kesiminde "ilahi adalet tecelli etti" yorumlarına neden oldu.

Samanyolu Haber sitesi bu durumu,   "Başbakan'ın konuşması sırasında ilginç an" başlığıyla verdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 4 Mart salı günü partisince Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde, Gülen'i ve paralel yapıyı sert sözlerle hedef almıştı.

Erdoğan, mitingte "Ama 30 Mart'a kadar çok çalışacağız. Pensilvanya'ya gereken cevabı siz vereceksiniz. CHP'ye, MHP'ye gereken cevabı siz vereceksiniz" diye seslenmişti.

Ancak canlı yayın sırasında teknik bir arıza yaşanmış Erdoğan, "siz" dedikten hemen sonra görüntü ve ses gitmişti. Bazı kanallar da yayından çıkmak zorunda kalmıştı.

Erdoğan başka neler demişti?

"Bu darbe girişimini onların burunlarından fitil fitil getireceğiz. Hiç kimsenin yaptığı yanına kar kalmayacak. Bu parelel yapının yolsuzluklarını özellikle ortaya çıkaracağız. Kurban derilerinde nasıl yolsuzluk yaptıklarını, himmet adı altında makbuzsuz topladıkları paraları nasıl kullandıklarını, şantajlalarını, tehditlerini bütün illegal işlerini tek tek ortalığa dökecek ve bunun da hesabını soracağız."

Samanyolu Haber'de bu durum okurlara aktarılırken, haberde "Yayıncılıkta bu tür olayların yaşanması mümkünken sesin kesildiği nokta dikkat çekti." ifadelerine yer verildi.

"İLAHİ DOKUNUŞ MAŞALLAH"

Habere gelen yorumlar ise bu ifadeleri destekleyen tarzda oldu. İşte onlardan bazıları:

ALLAH RAZI GELMEDİ.....

Sevgili kulunu müdafaa sanırım muktezâ-yı Rububiyet''dir.

eee sen Allahın alimine laf edersen olacağı bu. daha devam ederse Allah gazabı da gelir. alma mazlumun ahını çıkar seste seste:)

Sesin kesildiği an "manidar" olmuş!.. :)

Sessizken daha az katlanır bir adam olduğundan sessiz vermişler yayını demek ki.

ilahi dokunuş maşallah

Allah  cc  nasilda kesmis  seslerin  kurban  oldugum