BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan vize konusunda son sözünü söyledi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya'da halka hitap etti. Erdoğan "vize konusunda bize şart koşanlar ilk önce o terörist çadırlarını kaldırsınlar" dedi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya Toplu Açılış Töreni'nde halka hitap etti.

Son günlerde yaşanan gelişmelere değinen Erdoğan vize için terörle mücadele şartını koyan AB'ye son sözünü söyledi. ''Vize konusunda bize şart koşanlar ilk önce o terörist çadırlarını kaldırsınlar" diyen Erdoğan şu açıklamalarda bulundu.

"AVRUPA PARLAMENTOSU TERÖRİST ÇADIRISINI KALDIRSIN"

Ülkemizin göçmenler konusunda fedakarlığını görmezden gelenler birkaç yüz göçmen yüzünden kapılarını kapattılar. Bombalar kendi topraklarında patlayınca demokrasiyi de özgürlükleri de rafa kaldıracak hale geldiler. Vize konusunda, Türkiye'ye terörle mücadele yasasını değiştirin diyenler, Avrupa Parlamentosu yanında açılan terörist çadırını kaldırsınlar."

"BİNLERCE TERÖRİSTİ O ÇUKURLARA GÖMDÜK"

Biz Türk milletiyiz, bizi ayıramayacaklar. Bizi bölemeyecekler. Bizi bölmek isteyenler, bunun bedelini ödeyecekler. Kazdıkları çukura kendileri gömülecekler. Şehitlerimiz var ama bilin ki binlerce de teröristi o çukurlara gömdük.

Tek devlet, Türkiye Cumhuriyeti devletinden başka devlet asla. Neymiş o paralel devlet. Boşuna heveslenmesinler, Amerika'da 400 dönüm yer vermişler herhalde onların devleti orası. Legal görünüm altında, illegal işler yapan bu kişiyi bize gönderin diyoruz. Oradan ülkemin içini karıştırıyor. Bir kısmı kaçıp ABD'ye, Avrupa'ya gidiyor, bir kısmı da hapishanede yaşıyor. 

"SURİYE'DEKİ ATEŞ TÜM DÜNYAYI SARSTI"

Bir süredir bölgemizde ve ülkemizde yaşanan gelişmeleri takip ediyorsunuz. Bu coğrafyayı kana bulayanlar kardeşi, kardeşe kırdırıyor. Böyle bir acı tabloyla karşı karşıyayız. Terör örgütlerinin tek zararı Müslümanlara olmuştur. Sorsanız cihat ediyorlar, İslam için savaşıyorlar. Batı devletleri demokrasiyi getirmek istediklerini söylüyor, sonra darbecilere hizmette kusur etmiyorlar. Petrol paraları, bu ülke vatandaşları dışında herkesi zengin ediyor. Suriye'de yakılan ateş bölgeyi ve hatta dünyayı etkileyecek boyuta ulaştı. 600 bin insan katil, terörist Esed tarafından öldürüldü.

"İSLAM DÜNYASI TÜRKİYE'YE BAKIYOR"

İslam dünyası Türkiye'ye bakıyor. Türkiye de size bakıyor. Arkamda ülkemizin tamamının, özellikle de Malatyalı kardeşlerimizin olduğunu biliyorum. Herkes ümidini kaybetse Malatyalı kaybetmez. Çünkü Malatyalı mücadele insanıdır.