BIST 10.264
DOLAR 32,36
EURO 34,79
ALTIN 2.393,18
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan vekillere fırçayı bastı

Erdoğan Ak Partili vekilleri karşısına topladı. Sert dille uyardı. İşte uyarılar...

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti'nin Kızılcahamam'da yapılan istişare toplantısında AK Parti milletvekillerini sert dille eleştirdiği öğrenildi.
Başbakan Erdoğan'ın AK Parti milletvekillerine yönelik uyarıları şöyle:

TALİMAT VERMEYİN

Bürokratlarla telefon diplomasisi kurmayın. Bürokratlara yazılı talimat vermeyin. Direkt bakanlarımızla temas kurun. Bakan yardımcılığını kurabilirsek ilişkiler daha rahat olur. Bürokratlarla direkt temas kurarsanız siz aldatılırsınız. Biz boşuna mı oligarşik bürokrasi diyoruz. Dünya bürokrasiyi düzeltememiş biz mi düzeltelim.

HERKES İLİNE GİDECEK

Hâlâ illerine gitmeyen milletvekilleri var. Her hafta dönüşümlü olarak illerinize gidin. AK Parti seçimlerde ciddi bir yenilenme yaptıysa o arkadaşlarımız illerine gittiği içindir.

MECLİS'E DEVAM EDİLECEK

Bir de Meclis'e devam konusu var. İşin başında devam sorunu çıktı. Başkalarının yerine kağıt verilmiş. Diğer partilere böyle kozlar vermeyelim. Ölüm veya hasta yatağında bulunma dışında herkes Meclis'te bulunacaktır.

KULİSTE SİGARA İÇMEYİN

Meclis'te iç kulislere belediye başkanları ve ziyaretçiler kesinlikle alınmayacak. Gücenen gücensin. Yeter ki tarih ve millet gücenmesin. Kuliste kesinlikle sigara içilmesin. Bahçede sigara içilecek yerler var. Mahmut Durdu yerlerini biliyor, size adresini verir.

KORUMAYLA DOLAŞILMAYACAK

Milletvekilinin niye koruması olsun ki. Milletvekilinin koruması olmaz. Milletvekili koruma ile dolaştığı zaman iş değişir. Vali ve belediye başkanları ile kendinizi kıyaslamayın. Tehdit ve benzeri haller ise istisnai hallerdir

Kaynak: Yeni şafak - Bilal Çetin