BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan sandık başında herkesi güldürdü

Ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan, oy kullanırken yaptığı esprilerle hem sandık görevlilerini hem de vatandaşları kahkahaya boğdu.

Abone ol

Beşiktaş'ta bulunan Lütfi Banat İlköğretim Okulu bugün ünlüleri ağırladı. İbrahim Kutluay ve Demet Şener çiftinin ardından Yılmaz Erdoğan ve Belçim Erdoğan çifti de aynı okulda oy kullandı.

Oy kullanacakları sınıfa gelen çift, sandık görevlileri ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Yılmaz Erdoğan, oy kullanırken yaptığı esprilerle herkesi güldürdü. Eşinin bulunduğu kabine doğru ilerleyen Erdoğan, görevliler tarafından esprili bir şekilde uyarıldı. Erdoğan bunun üzerine eşine dönerek, "Nereye oy attığını gördüm" dedi.

Oy kullandıktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yılmaz Erdoğan, seçim sonuçlarının hayırlı olması temennisinde bulundu. Erdoğan, "Artık modern toplumlar istediğimiz basitlikte yani 'her şey çok güzel oldu' toplumları olmayacak. Ama güzel bir şey var ki her zaman sandık ortaya gelsin, biz kararımızı sandığa yansıtalım. Modern toplumlar arasında bundan daha iyisi yoktur. Hayırlısı olsun" dedi.

Şarkıcı Keremcem de aynı okulda oy kullandı. Geldiği okulda yoğun ilgiyle karşılaşan Keremcem, oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada, "Oyumu kullandım. Heyecan verici bir şeydi. Demokratik hakkımızı açık bir şekilde kullanmak insanı heyecanlandırıyor. Biz de görevimizi yaptık, hayırlısı olsun" diye konuştu.