BIST 10.615
DOLAR 32,24
EURO 35,00
ALTIN 2.429,79
HABER /  GÜNCEL

Kocaman'dan Cristian için ilginç istek

Fenerbahçe'de ön libero arayışları sürerken teknik direktör Aykut Kocaman'dan ilginç bir istek geldi...

Abone ol

Talip olunan ön liberolar çok pahalı. Takım içerisindeki dengeler bozulur. Kulüp olarak vefalı olmalıyız. Cristian son haftalardaki performansı ile şampiyonlukta önemli rol oynadı... Kalmalı...

Bilindiği gibi Sarı-Lacivertli yöneticiler Avrupa'nın önde gelen isimleriyle kıyasıya bir transfer pazarlığına girdiler. Ancak öylesine rakamlar telaffuz edilmeye başladı ki yönetimin de eli kolu bağlandı ve çıkmaza girdi.

Bunun üzerine teknik direktör Aykut Kocaman, Cristian Baroni ile yola devam edilmesini yöneticilerden isteyerek, "Ortada dolaşan rakamlar çok yüksek. Evet hepsi de kaliteli isimler ancak paralar inanılmaz derecede fazla. Böyle bir oyuncuyu transfer etmemiz halinde takımiçerisindeki tüm dengeler alt-üst olur ve yeni sezonda sorunlar yaşarız. Bunun için de eğer bize sorun yaratmayacak bir ücrette oyuncu bulamazsak Cristian Baroni'nin takımda kalmasını istiyorum" dediği öğrenildi. Kocaman'ın bu talebi Sarı-Lacivertli yöneticileri de oldukça rahatlattı.

'ÇOK İYİ MÜCADELE ETTİ'
Cristian Baroni'nin kalmasıyla ilgili olarak Aykut Kocaman'ın ortaya koyduğu ikinci neden de yönetimin karar değiştirmesinde etkili oldu.

"VEFALI OLMALIYIZ"
Kocaman, geride kalan sezonun son haftalarında Brezilyalı oyuncunun çok iyi bir performans sergilediğinin altını çizerek, "Ortada bir gerçek var, vefalı olmalıyız. Selçuk Şahin'in sakatlığı nedeniyle forma giyemediği dönemlerde Cristian çok iyi top oynadı.

Son haftalardaki bu görüntüsüyle de şampiyonlukta önemli pay sahibi oldu" ifadesini kullandı