BIST 10.277
DOLAR 32,35
EURO 34,88
ALTIN 2.386,53
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan mesajı kadın amiri yaktı!

Ağrı'da görev yaparken Facebook'ta Erdoğan hakkında bir mesajı paylaşan kadın emniyet amiri ceza aldı!

Abone ol

Ağrı Emniyet Müdürlüğü'nde görevliyken geçen 6-7 Mayıs günleri Facebook'da yayınlanan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 'photoshop'lu fotoğrafını arkadaşlarıyla paylaştığı gerekçesiyle Emniyet Amiri Gülsüm Gültepe hakkında soüruşturma açıldı. Müfettişler, Gülsüm Gültepe'ye 2 yıl kıdem durdurma cezası verilmesini istedi.

Sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta ''Aşk olsun Face'' adlı grupta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Hintli görünümünde kulağı küpeli gösteren ve altında olumsuz ifadeler yazılan 'photoshop'lu fotoğraf yer aldı. Kim tarafından eklendiği henüz belirlenemeyen fotoğrafla ilgili olarak birçok kişi görüş yazarken, iddiaya göre Emniyet Amiri Gültepe de fotoğrafı alıntı yaptı ve kendi arkadaşlarıyla paylaştı.

İHBARI KENDİ ARKADAŞLARI YAPTI

Emniyet Amiri Gültepe hakkında bazı meslektaşları İçişleri Bakanlığı'na ihbarda bulundu. Bakanlıktan gelen müfettişler, Gülsüm Gültepe'nin ifadesini aldı. Emniyet Amiri Gültepe hakkında Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ''devlet büyüklerine hakaret'' suçundan adli soruşturma açıldı. Hakkında idari soruşturma da yapılan Gülsüm Gültepe, bu sırada Ağrı'daki 3 yıllık doğu hizmet süresini tamamladığı için Zonguldak Emniyet Müdürlüğü emrine atandı.

BABASI ŞEHİT POLİS

Muş'ta aralarında kan davası bulunan iki ailenin silahlı çatışmasına müdahale ettiği sırada 1979'da şehit olan Niğdeli polis memuru Mustafa Gültepe'nin 6 çocuğundan biri olan Gülsüm Gültepe, kısa bir süre önce göreve başladığı Zonguldak'ta katıldığı bir düğünde şıklığıyla ve omzundaki dövmesiyle dikkat çekti.