BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan Kılıçdaroğlu'yla böyle dalga geçti!

Başbakan Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun Sosyalist enternasyonele başkan yardımcısı olmasını ti'ye aldı

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'daki AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda CHP lideri Kılıçdaroğlu'yla dalga geçti.

Kılıçdaroğlu'nun Afrika'ya giderek 161 üyeli sosyalist enternasyonelde 32 genel başkan yardımcısının seçildmesini Erdoğan, ti'ye aldı.

HAYIRLI OLSUN

CHP Genel Başkanı bu ara Güney Afrika Cumhuriyeti'ne gitti. Sosyalist enternasyonele gitti. Orada Kemal Bey Başkan Yardımcılığı'na seçilmiş. Orada da broşürler dağıtmışlar. Kendisini teşekkür ederiz ama kongredeki bildiride yayınlanan ifadeler dikkatimizden kaçmadı. Orada 32 Genel Başkan Yardımcısı var ve 161 üyesi olan bir kurum. Tebrik ediyoruz Hayırlı olsun. Suriye konusunda arslan kesilip kükreyen CHP Genel Başkanı Güney Afrika'da altına attığı bildiride lütfen iyi dinleyin; Suriye rejiminin uyguladığı şiddeti kınadı. Esed rejiminin tüm meşrutiyetini kaybettiğini ifade ettiler.

YAZIKLAR OLSUN KILIÇDAROĞLU

Şu anda PKK terör örgütünün mücadelesini özgürlük mücadelesi olarak gösteren bildiriyi imzalayan Kılıçdaroğlu sana yazıklar olsun. Bakın bundan çark edebilir. İmza yaş kuru diyebilir. Çark konusunda sınırları aştı dünya çapında bir fenomen haline geldi. Türkiye'deki bir terör örgütünün mücadelesini Filistin'deki mücadeleyle özdeşleştirmek talihsizliktir. Allah CHP seçmenine yardım etsin.