BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,91
ALTIN 2.437,09
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan kahkahayı bastı!

Başbakan Erdoğan ile Moldova Başbakanı Filat'ın düzenlediği ortak basın toplantısında kahkaha tufanı koptu.

Abone ol

İNTERNETHABER- Başbakan Erdoğan ile Moldova Başbakanı Filat'ın düzenlediği ortak basın toplantısında Erdoğan'a sorulan soruların başında 'çift başlılık' tartışması vardı. 

Erdoğan, sorulara 'Cumhurbaşkanı'yla bizi birbirimize düşüremezsiniz' diye noktayı koydu ancak bu sözler Moldova Başbakanı'nı tatmin etmedi.

filaterdoganhaberici.jpg 

Konuk Başbakan'dan ''çift başlılık'' açıklaması-Moldova Başbakanı Filat, Başbakan Erdoğan'a yöneltilen bu soruya ''resmi bir cevap'' vermek istediğini söyledi ve konuşmaya başladı:

HER ŞEY YOLUNDA!

''Bu sabah Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı ile görüştüm, şeref duydum. Ondan sonra Meclis Başkanı ile görüştüm. Ondan sonra Sayın Başbakan ile görüştüm yine şeref duydum. Uzun uzun görüştük ve bu görüşmelerden anladığım kadarıyla sizin ülkenizde her şey yolunda. Türkiye Cumhuriyeti sayın vatandaş temsilcileri sizleri kutlamak isterim. Neden kutlamak isterim? Bunu bildiğim için söylüyorum. Çünkü, bazen iç istikrarsızlık dış baskıdan çok daha vahimdir. Onun için bu istikrarı muhafaza etmek hepinizin görevidir. Çünkü istikrara dayanarak biz gelişebiliriz, böylece inşa ettiğimiz şeyleri yıkmayız.''

KAHKAHA TUFANI KOPTU

Filat'ın, gazetecilere dönerek, ''Eğer bundan başka iç politika sorularınız varsa ben cevaplayabilirim'' demesi de salonda gülüşmelere neden oldu.