BIST 9.101
DOLAR 32,37
EURO 34,99
ALTIN 2.325,05
HABER /  SEÇİM

Erdoğan ilk kez açıkladı! Yeni parti kurulacaktı!

Başbakan Erdoğan Kütahya'da 17 Aralık darbesiyle ilgili o planı ilk kez açıkladı.

Abone ol

Başbakan Erdoğan Kütahya'da halka hitap etti.Erdoğan 17 Aralık operasyonunda amaçlarına ulaşmaları halinde planlarını ilk kez açıkladı. Erdoğa, ses kasetlerinde "tuzluk" diye tanımlanan cemaat milletvekillerinin parti kuracaklarını ve AK Parti'yi böleceklerini açıkladı.

Merhum Menderes ne demişti yeter söz milletindir demişti.Biz AK Parti olarak söz de karar da milletindir dedik. Siz bize istikamet verdiniz. Üç genel seçimde, iki yerel seçimde iki halk oylamasında karşınıza çıktık.

Sokaklara döküldüler, insanları tehdit ettiler, huzuru bozmak istediler, ekonomiyi bozmak istediler başarısız olunca 17 Aralık darbe girişiminde bulundular. Paralel yapı, parale devlet. Bunlar istismar siyaseti yaptılar Bunlarda takiyye var, nifak var,fitne var. Bunlar inançlıları beddua edecek kadar ileri gittiler. 

MİTİNGİMİZİ PROTESTO DİYE VERDİLER

Dün Yozgattaki mitingi örünce rahatsız olmuşlar. Uluslararası medya ile işbirliğinde çalışıyorlar. Mitingimize gelenleri "Başbakanı protesto edenler" diye verdiler.

30 Mart'ta sandığa giderek statüko partilere, paralel örgütlere cevabı siz vereceksiniz. 

Bu ara bazı ablalar kapı kapı dolaşıyorlarmış. Onlara ne deyin biliyor musunuz? Biz hükümetimizin ne yaptığını görüyoruz deyin.

Bira şişeleriyle Türk bayrağı yazan gezici gençlere MHP sahip çıkıyor. CHP ve MHP kendi iradesiyle hareket edemiyor. Paralel devletin kurduğu tuzağı siz bozacaksınız.

TUZLUKLAR YENİ PARTİ KURACAKTI

Paralel örgüt Kabataş'taki saldırıyı çarpıtıyor CHP ve MHP buna sarılıyor. Paralel örgüt yolsuzluk yalanına sarılıyor CHP ve MHP buna atlıyor.

Ses kayıtlarında çıktı ya, tuzluk... Yani nereye koyarsan orada durur. Bir el gelir, bir yerden alır bir yere koyar. Tuzluk gibi bunların sesi çıkmaz. İradeleri yoktur, talimat alır, emir alır, öyle hareket ederler. 17 Aralık darbesi eğer başarıya ulaşsaydı, eğer biz dik durmasaydık bu tuzluklar gidecek, yeni bir parti kuracak ya da AK Parti'yi bölecek, Türkiye'yi istedikleri gibi tanzim edeceklerdi. İşte biz buna izin vermedik. Bu süreçte ak ile kara ortaya çıktı.

Birileri Taksim'e eşek koysam seçtiririm diyorlardı. Biz böyle bakmıyoruz adam gibi adam arıyoruz. Ama biz de yanılmışız.  

Ben babayım MHP'nin başındaki adam bu sözlerime kızmış başka ismi örnek göstermiş ancak merhum çocuk sahibi olmamıştı ama çoluk sahibi olmuştu bunu iyi öğren. Evlenmek nasip meselesi.
 
Benim onların eski toplantılarında yaptığım konuşmaları yayınlayıp "Nereden nereye" diyorlar Asıl ben diyorum nereden nereye! Benim sizlere bu ülkede verdiğim hizmeti nereye koyacaksınız. Sizin liderinizin bana gönderdiği tespihleri methiye dolu kitapları nereye koyacaksınız. O tespihleri geri göndermemi istiyorsanız gönderirim. Bizim adam gibi adamlara ihtiyacımız var.