BIST 10.004
DOLAR 32,34
EURO 34,75
ALTIN 2.431,13
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Erdoğan hastalığını açıkladı

Başbakan Erdoğan kontrol için gittiği hastaneden çıkarken açıklama yaptı.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- Başbakan Erdoğan parti grubunu iptal ettikten sonra hastaneye gitti. Doktor kontrolünden geçen Erdoğan, üşüttüğünü söyleyerek "Elhamdülillah iyiyiz" dedi.

Geçirdiği gribal enfeksiyon sonrası programlarını iptal ederek, evinde istirahat ettiği bildirilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine gitti.

HASTALIĞI NE?

Hastaneden ayrılırken gazetecilere açıklamalarda bulunan Erdoğan, Yoğun tempodan bir de sıcak soğuk hava dengelemesini sağlayamadığım için gribal enfeksiyon geçirmişim ve sesimde olumsuz gelişmeler oldu. Ankara geçen hafta soğuktu. Ziyaretler vardı üşüdük. Zannediyorum bu yüzden oldu" dedi.

ELHAMDÜLİLLAH İYİYİM

Haftasonuna kadar dinlenip hastasonu çalışmaya döneceğini belirten Başbakan Erdoğan,
bir gazetecinin ''Şu an kendinizi nasıl hissediyorsunuz'' sorusu üzerine, ''Elhamdülillah gayet iyiyim. Herhangi bir sıkıntımız yok'' yanıtını verdi.

ÖNCEKİ HASTALIĞI MI NÜKSETTİ?

Erdoğan, bir gazetecinin daha önce geçirdiği ameliyatları hatırlatması ve ''Hastaneye gelişinin bununla alakası olup olmadığını'' sorması üzerine, o rahatsızlığıyla alakalı bir durum olmadığını kaydetti.

GAZETECİLERİ ATLATMIŞTI

Sabah saatlerinde Erdoğan'ın hasta olduğunun açıklanmasının ardından pusuda bekleyen gazetecileri hastaneye sivil araçla giderek atlatmışlardı.

Başbakan Erdoğan hastaneden kızı Sümeyye Erdoğan ve AK Parti Ankara Milletvekili Cevdet Erdöl ile ayrıldı.

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu da Başbakan Erdoğan’ın durumuyla yakından ilgilenmek üzere hastaneye gelirken, aynı dakikalarda eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın da orada bulunduğu öğrenildi.

DEMİRTAŞ DA HASTA BDP GRUP İPTAL

Parti grup toplantısını hastalığı nedeniyle iptal eden bir diğer isim de BDP lideri Selahattin Demirtaş oldu. Demirtaş dün hastaneye kaldırılmıştı. Kalp rahatsızlığı olan Demirtaş'a anjiyo yapıldı. BDP grup toplanmayınca kamuoyunun yanıtını merakla beklediği İmralı Tutanaklarını sızdıran kişinin açıklaması da kaldı. (DEVAMINI OKU)

demirtaş-hasta-bdp-grup-iptal.jpg

Gündeme dair aradığınız her şey bir tık ötede, okumak istediğiniz her haber bu adreste. İnternethaber'de günün 24 saati haber var. Herşeyden haberdar olmak için haber portalı internethaber'de kalın.