BIST 9.133
DOLAR 32,37
EURO 34,97
ALTIN 2.325,52
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan haftada iki-üç gün sabahları yapıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, A Haber-Atv ortak canlı yayınında sağlığı ve günlük yaşamına dair merak edilen soruları yanıtladı.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen, A Haber-Atv ortak yayınındaki "Gençlerle Büyük Buluşma" programında gençlerin sorularını yanıtladı.

HAFTADA İKİ VEYA ÜÇ GÜN SABAHLARI 1 SAAT SPOR

"Sosyal medyadan da takip ediyoruz. Sağlık durumunuz ne durumda. Spor yapıyor musunuz?” sorusu üzerine  Erdoğan, gayet iyi olduğunu, haftada bazen iki bazen üç gün sabahları 1 saat kapalı veya açık ortamda spor yaptığını söyledi.

Spor olarak koştuğunu, basket ve futbol oynadığını, ağırlık çalışmaları yaptığını ifade eden Erdoğan, mevsimin de elverişli hale gelmesiyle sporunu daha da iyi şekilde yaptığını belirtti.

"BOYUM 85, KİLOM 95"

Mümkün olduğunca kilosunu koruduğunu aktaran Erdoğan, "Kilonuzu sormak ayıp olur mu?" sorusu üzerine, "Hayır, niye ayıp olsun. 95 kiloyum. Boyum 85, kilom 95. Futbol oynadığım zaman 75 kiloydum. Bize hep şu söylenirdi, 'on aşağı on yukarı'. Oynarken on aşağıda olmak idealdir. Tabii 'futboldan sonra bunu bulamayacaksınız' derlerdi. Tabii yoğun antrenmanlar yapamıyorsunuz. Şu anda 95 ama biraz daha indireceğim. Fazla da indirmeyeceğim." diye konuştu.

EMİNE ERDOĞAN'IN BİTKİSEL KÜRLERİ

Erdoğan, "Emine Hanım size iyi bakıyormuş. Bitkisel kürler falan hazırlıyormuş?” sorusuna karşılık "Zaman zaman hanımefendinin şeylerine uyuyorum, zaman zaman da kaçıyorum. Daha çok içeçekler şeyinde, ona ısrarla vurgu yapıyor. Onlar da uygun, hazma yönelik şeyler ama kendisinin uyguladığı kürleri ben uygulamıyorum. Benim kürlerim farklı." ifadesini kullandı.