BIST 9.739
DOLAR 32,51
EURO 34,79
ALTIN 2.424,79
HABER /  GÜNCEL

Canlı bomba hücre evi baskınında patladı!

Gaziantep'te operasyon düzenlenen bir hücre evinde sıkıştırılan canlı bomba eylemcisinin kendisini patlattığı bildirildi.

Abone ol

Gaziantep'te bir eve düzenlenen operasyonda, terör örgütü DAEŞ mensubu bir kişi üzerindeki patlayıcıyı infilak ettirdi, olayda bir terörist de sağ ele geçirildi. 

Vali Ali Yerlikaya, yaptığı açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerin, Özel Harekat Şube Müdürlüğü desteğiyle akşam saat 20.00 sularında merkez Şehitkamil ilçesi Hacıbaba Mahallesi'ndeki bir eve operasyon düzenlediğini belirtti. 

Operasyon sırasında DAEŞ mensubu olduğu değerlendirilen bir teröristin üzerindeki patlayıcıyı infilak ettirdiğini vurgulayan Yerlikaya, "Operasyonda bir terörist sağ ele geçirildi. Vatandaşlarımızda ve güvenlik güçlerimizde yaralanan veya ölen olmadı. Çevrede geniş güvenlik önlemi alındı. Şu anda operasyon devam ediyor." dedi.

CANLI BOMBA GAZİANTEP'İN SÖZDE EMİRİ

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi Çağlayan Mahallesi Maho Paşa Caddesi üzerinde terör örgütü DAEŞ''e yönelik operasyon sırasında kendini patlatan canlı bombanın sözde emiri Yunus Durmaz olduğu iddia edildi.

Gaziantep polisi, Şehitkamil ilçesi Çağlayan Mahallesi Maho Paşa Caddesi üzerinde bir adrese operasyon düzenledi. Polis ekiplerinin, operasyon düzenlediği hücre evinde DAEŞ mensuplarını yakalamaya çalışırken canlı bomba kendini patlattı.

Kendini patlatan canlı bombanın DAEŞin sözde Gaziantep emiri olan Yunus Durmaz olduğu iddia edildi.

Yunus Durmaz'ın kardeşi Hacı Ali Durmaz ise yakalandı, polisin hücre evindeki operasyonu devam ediyor.

ŞAMİL TAYYAR: KRİTİK ANTALYA MAÇI SÜRERKEN...

AK parti Gaziantep milletvekili Şamil tayyar ise konu hakkında Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, emniyet güçlerinin Gaziantep'de kritik önemdeki Antalyaspor maçı sürerken kenti kana bulamak isteyen IŞİD üyesi canlı bombayı polisin evinde bastığını belirtti.

İşte o mesajlar...