BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,89
ALTIN 2.439,01
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan, "facetime" üzerinden gençlere seslendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "facetime" üzerinden gençlere seslenerek ''Asım'ın nesli boş bir nesil değildir'' dedi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "facetime" üzerinden gençlere seslenerek yaptığı konuşmada ''Sizler parlamentoda gençler tarafından neler yapılabileceğini ortaya koyacaksınız." dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Haliç Kongre Merkezi'nde, Hürriyet ve Adalet Derneği, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) ve Ak Parti İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen "Genç Kürsü" programına katıldı.

Program sırasında, Albayrak, gençlerin yoğun ısrarı üzerine  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, "facetime" programı üzerinden görüntülü aradı.

Salondakilere seslenen ve konuşması sürekli tezahüratlarla kesilen  Erdoğan, gençlerle en azından telefonla görüşme fırsatı bulduğu için çok mutlu  olduğunu dile getirdi.

16 Nisan'ın asıl galibinin gençler olacağını vurgulayan Erdoğan,  şunları kaydetti:

"Tarih boyunca bizim gençliğimizi devamlı ötelemiş ve dışlamış  olanlara karşı inanıyorum ki 16 Nisan, çok ciddi bir çıkış olacaktır. Yine  inanıyorum ki 18-19-20-21 yaş grubu binlerce gencimiz var. Şu kalan 11 günlük  süre içinde telefon diplomasisiyle bütün eş dost ahbapla görüşmek suretiyle  özellikle gençliğimizin yönlendirilmesinde... Üzerinizdeki görevin ne kadar büyük  olduğunu sizlere hatırlatmak istiyorum. Asım'ın nesli boş bir nesil değildir.  Çünkü sizler parlamentoda gençler tarafından neler yapılabileceğini ortaya  koyacaksınız."