BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan Darüşşafakada

Başbakan Erdoğan, Özel Darüşşafaka Eğitim Kurumlarını ziyaret etti.

Abone ol

Başbakan Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin 40 okulda yaptırdığı 40 spor salonunun Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonundaki toplu açılış töreninin ardından Özel Darüşşafaka Eğitim Kurumlarının ana binasına geçti.

Erdoğan ve beraberindeki Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, burada Özel Darüşşafaka Eğitim Kurumları Genel Müdürü Nilgün Akalın ve Darüşşafaka Cemiyeti Başkanı Zekeriya Yıldırım ile 4. sınıf öğrencileri Sonat Bahçıvan ve Tuğçe Uysal tarafından karşılandı.

İki öğrenci, ''Okulumuza hoş geldiniz'' diyerek, Başbakan Erdoğan'a çiçek sundu. Erdoğan da bu öğrencilere oyuncak ve ajanda hediye etti. Daha sonra Darüşşafaka Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Erdoğan, ardından, beraberindekilerle sınıfları gezerek, öğrencilerle sohbet etti. Başbakan Erdoğan, öğrencilere derslerinin ve yemeklerin nasıl olduğunu sordu.

Erdoğan'ın, ''Bizden bir isteğiniz var mı?'' sorusuna, 6. sınıftan bir öğrenci, ''Canınızın sağlığı'' yanıtını verdi. 6-A sınıfından Ahmet Karabektaş adlı öğrenci, kapağını arkadaşının yaptığı ve içini kendisinin yazdığı kartpostalı Erdoğan'a hediye etti.

Başbakan Erdoğan, öğrencilere başarılar dileyerek, ''Okuyacağız, okuduğumuzu düşüneceğiz, düşündüğümüzü uygulayacağız, uyguladığımızı neticelendireceğiz. Başarı için bunlar çok önemli'' dedi. Başbakan Erdoğan, okuldan çıkışında öğrencilerle hatıra fotoğrafı da çektirdi.