BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,81
ALTIN 2.494,04
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Erdoğan CHP sahillerine iniyor!

Diyarbakır ve Şanlıurfa'ya çıkarma yapan Başbakan Erdoğan, sahillere gitmeye hazırlanıyor...

Abone ol

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile bugün terör zirvesi yapacak olan Başbakan Erdoğan, yarından itibaren CHP'nin kaleleri olarak adlandırlan 3 kente çıkarma yapacak.

Erdoğan, CHP'li belediye başkanlarının yönettiği illerden Çanakkale'ye yarın, İzmir ve Antalya'ya da hafta sonu gidecek. Erdoğan'ın bu kentlerde, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile bugün yapacağı terör zirvesine ilişkin değerlendirmeler de yapması bekleniyor.

Erdoğan'ın 'sahil' kentleri ağırlıklı dört günlük programı yarın Çanakkale ile başlayacak. CHP'li Ülgür Gökhan'ın Belediye Başkanı olduğu kentte çeşitli açılışlar yapacak olan Erdoğan, Cuma günü partisinin Denizli İl Kongresi'ne katılacak.

Erdoğan, cumartesi günü İzmir'de partisinin il kongresine katılmasının yanı sıra, Yortanlı ve Çaltıkoru barajlarının resmi açılışını yapacak.

Erdoğan, pazar günü de Antalya'da olacak ve partisinin il kongresine katılacak. Stat kongreleriyle ses getiren AK Parti, Antalya İl Kongresi'ni de Kepez Hasan Doğan Stadyumu'nda gerçekleştirecek.

Öte yandan AK Parti'nin Ankara İl Kongresi de 30 Haziran'da 19 Mayıs Stadyumu'nda yapılacak. Kongreye 100 bin kişinin katılımı hedefleniyor.