BIST 10.258
DOLAR 32,29
EURO 34,80
ALTIN 2.408,69
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan cemaatin tabanına seslendi

Başbakan Erdoğan, törende yaptığı konuşmada yine cemaati hedef aldı.

Abone ol

Başbakan Erdoğan İstanbul Başakşehir'de hastane açılışında konuştu. Erdoğan'ın hedefinde yine Gülen cemaati vardı. Gülen'e "elebaşı" diyen Erdoğan cemaat tabanına seslenerek "Hoca dedikleriniz ihanet içinde" dedi.

Biz televizyon ekranlarında anlatılan Kanuni'nin değil gerçek Kanuni'nin torunlarıyız. Kardeşlerim halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi diyen Kanunilerin torunlarıyız. İşte burada da bu şehir hastanesini bu anlayışla kuruyoruz. İnşallah Anadolu yakasında da yine benzer bir hastaneyi kuracağız. Sizler varsınız biz varız. Siz bize yürüyün dediniz yürüdük. Ne dedik? Aşık Veysel gibi... Uzun ince bir yoldayız gidiyoruz gündüz gece dedik. Gideceğiz gündüz gece...Ne dedik? Dik duracağız dikleşmeyeceğiz.

Halkçıyız diyenler halkın derdini anlamadılar. Şu anda tüm hastaneleri tek çatı altında topladık. Artık özel sektör hastaneleri dahil SGK ile anlaşıyor, vatandaşa hizmet veriyor.

İstediği eczaneden artık benim vatandaşım ilacını alabiliyor. Çünkü biz televizyona ekranlarından anlatılan değil, gerçek Kanuni'nin torunlarıyız. Bir sağlıklı nefese koskoca cihan imparatorluğunu feda edebilecek direyete sahip ecdadın torunlarıyız.

5. uydudan sonra kendi uydumuzu Ankara Kazan'da üreteceğiz. Millete ve gençliğe bu yakışır. Bu gençlik eli sopalı olmayacak.

SON MANŞETİ MİLLETİMİZ ATACAK

Başörtüsünden dolayı kızlarımızı üniversitelere sokmadılar. Siz uzaya uydu gönderdiniz de benim kızımın başörtüsü uydunuzu mu engelledi ya... Biz ilahi oku emrini yerine getirmek için mücadele ettik. Sonunda bütün üniversitelere yavrularımız giriyor. Artık devlet kurumlarında da başörtüsüyle kızlarımız çalışabiliyor mu? Bu da oldu. Daha da iyi olacak. Bu ülkenin normalleşmesi lazım. Normalleşmenin önüne geçenler bu ülkeye sevgide kusur edenlerdir. Eğer seviyorsak milletimizi bırakın başı açık olan açık örtülü olan da örtülü gezsin. El ele yürüsünler. Ama bunu hazmedemiyorlar. İlla ayıracağız diyorlar. Hayır ayıramayacaksınız. İnşallah bir olacağız iri olacağız diri olacağız. Kardeş olacağız hep birlikte Türkiye olacağız.

Bu medya arkasına paralel cevreleri alarıak siyaset ve sermaye gruplarıyla baskı yapıyor. Gezi olayları sırasında başörtülülere yapılan saldırıları görmüyorlar. Çıkmışlar bir görüntü üzerinden olayın olmadığını söylüyorlar. Kadına şiddet konusunda aslan kesilirler ama dindar kadınlar olunca susarlar. Son manşeti siz atmayacaksınız, milletim atacak. 

HOCA DEDİKLERİNİZ İHANET İÇİNDE

Bu operasyonların darbe girişimlerinin hesabı sorulur. Bu paralel yapının parmaında oynattığı siyasi partilerin sermayenin de hesabı sorulur.Hoca dedikleriniz, abi dedikleriniz hem size hem  ülkenize ihanet içindeler. Sevgili peygamberimize yapılan hakaret ortada. Böyle bir şey olabilir mi ya? Peygamberimiz miraçtan iniyor kamyona biniyor. Dağıttı bunlar! Peygamberimiz rüyada twit arttırın talimatı veriyor. Uzaktan bir ses de doğru diyor arttırın.

KAPINIZA GELEBİLİRLER

Şimdi broşürler dağıtıyorlar, AK Parti'ye oy vermeyin diye. Sizin de kapınıza bazı bayanlar, ablalar gelebilir. Onlara şunları söyleyin: Biz memnunuz. Sizin de güveniniz varsa partinizi kurun deyin.

ELEBAŞLARINDAN HESAP SORACAĞIZ

Bunlara talimat veren elebaşılarından da soracağız. Şu anda medyada hem hükümete hem Türkiye'ye yönelik operasyonu sabırla izliyorum. Bir kısım medyanın manşet ve köşe yazılarıyla yalanlarıyla nasıl bir aşağılık operasyon içinde olduğunu görüyoruz