BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.508,16
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan canlı yayında çocuk yap diye bastırdı

Programın kapanış anlarında Başbakan'la Hande Fırat'ın 3 çocuk diyaloğu gülümsemelere yol açtı.

Abone ol

Başbakan Erdoğan, Kanal D ve CNN Türk'ün ortak yayınladığı canlı yayın oturumunda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Çözüm sürecine dair flaş açıklamalar yapan Başbakan ile gazeteciler arasında çarpıcı diyaloglar yaşandı.

HANDE FIRAT'A ÜÇ ÇOCUK TAVSİYESİ!

Hürriyet yazarı Taha Akyol , Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Enis Berberoğlu ve Posta gazetesi Ankara Temsilcisi Hakan Çelik 'in katıldığı oturumu CNN Türk Ankara Temsilcisi Hande Fırat modere etti.

Programın kapanış bölümünde gazetecilere takılmadan geçmeyen Başbakan, Hande Fırat'a ilginç bir öneride bulundu. Başbakan'a torunlarıyla ilişkilerini soran ve kendi kızının "tenefüsler uzasın" isteğini ileten Hande Fırat hiç beklemediği bir yanıt aldı. Başbakan, Fırat'a hükümetin üç çocuk politikasını anımsatarak kendisinden de aynı talepte bulundu.

İşte Başbakan ile Fırat arasındaki üç çocuk diyaloğu:

Erdoğan: İstanbul'a gidişimi torunlarım sağlıyor. Onları görmek için gidiyoruz. Üçü de insana farklı bir celbese getiriyor, canlılık getiriyor. Bazıları evlat torundna çok sevilir ama bence tam tersi. Ben en az üç çocuk derken boşuna demiyorum. Bunun bir anlamı var. O yüzden sen de öyle azda kalma... Bu işi...

Hande Fırat: Efendim yaş olarak biraz geçti..

Erdoğan: Daha dur bakalım, alınacak çok mesafe var...