BIST 10.277
DOLAR 32,35
EURO 34,85
ALTIN 2.390,49
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Erdoğan bu sözüyle ne demek istedi?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongresi'nde yaptığı konuşmada geleceğe dair önemli mesajlar verdi.

Abone ol

İşte Erdoğan'ın konuşmasının kafaları karıştıran o açıklamaları

"3 YIL DAHA PARTİMİN BAŞINDA OLACAĞIM"

Biz bizden önceki gibi koltuğa yapışıp kalanlardan olmayacağız dedik. Biz gençlerin önünü açanlardan olacağız dedik. Bu sözümüzün gereğini bu kongrede yerine getiriyoruz. Bu bir veda değil. Bu bir estir, bu dinlenme değil bir vaadin yerine getirilmesidir. Bizim molamız dahi millet içindir. Vereceğimiz molada yine milletmizin hizmetinde olacağız. İnşallah farklı ünvanlar altında yine beraber olacağız.

PARTİM BANA NE GÖREV VERİRSE...

Partim bana hangi görevi verirse onu yerine getireceğim. Ağrıya git derse oraya, Muş'a git derse oraya gideceğim. Edirne'ye git derse orada olacağım. Onlar ne emrederse onu yapacağım. Çünkü biz böyle terbiye gördük. Ailem eşim çocuklarım beni affetsinler. Bana haklarına helal etsinler.Sevgili anacığımın gece yarılarında eve döndüğümde balkonda beni bekllediği anları unatamıyorum. O bizi beklerdi biz duvarlara afişlerimizi yapıştırır oralardan dönerdik.

"RABBİME ŞÜKREDİYORUM"

Partim bana nereye git derse oraya gideceğim. Burada tüm teşkilatımdan helallik diliyorum. Hepinize hakkımı helal ediyorum, siz de helal edin. Bu dava yolculuğum için gönlünü kırdığım kardeşlerim haklarını bana lütfen helal etsinler. Hepinizden hakkınızı helal etmenizi temenni ediyorum. Gönlünü kırdığım kardeşlerim haklarını bana helal etsinler. Bana sizler gibi yol arkadaşları nasip ettiği için Rabbime şükrediyorum. Bizleri yanlız bırakmayan misafirlerine çok teşekkür ediyorum."