BIST 10.267
DOLAR 32,32
EURO 34,83
ALTIN 2.412,30
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Erdoğan Bayraktar'dan şok karar!

Yolsuzluk operasyonu sonrası "hem vekillikten hem de bakanlıktan istifa ediyorum" diyen Erdoğan Bayraktar, Fatih Altaylı'ya istifa etmeyeceğini söyledi.

Abone ol

Bakanlıktan ve milletvekilliğinden istifa ettiğini bir tv programında canlı yayında açıklayan Erdoğan Bayraktar'ın istifasını ne zaman vereceği tartışma konusuydu ki bugün Fatih Altaylı bu olayla ilgili şaşırtıcı bir yazı yazdı.

İSTİFA ETMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM

Fatih Altaylı'nın Habertürk'teki yazısında Erdoğan Bayraktar'ı aradıklarını ve istifasını sorduklarını yazıyor. Erdoğan Bayraktar'ın cevabı ise Altaylı'yı şaşkına çevirmiş:

"İstifa etmedim, istifa etmeyi de düşünmüyorum" 

İşte Altaylı'nın bugünkü yazısından o bölümler:

Öfkeli cümlelerle Başbakan'ı istifaya davet eden Erdoğan Bayraktar, iki gün sonra "Partimin hizmetindeyim" gibisinden cümleler etti.
Biz yine saf saf, "Herhalde milletvekilliğinden istifa etti ama partiyle bağlantısını koparmadı" diye düşündük.
Aradan 10 gün geçti ve herkes gibi ben de Bayraktar'm milletvekilliğinden istifasının TBMM tarafından onaylanıp onaylanmayacağım ve bu istifanın ne zaman TBMM gündemine alınacağını merak ettim.
Önce Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı'nı arattım.
Aldığımız yanıt ilginçti.
Erdoğan Bayraktar'm milletvekilliğinden istifa ettiğine dair bir dilekçe Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı'na gelmemişti.
Şaşırdım.

Bunun üzerine Erdoğan Bayraktar'ı aradık ve "istifa dilekçesini verip vermediğini, verdiyse kime verdiğini, ne zaman verdiğini" öğrenmek istedik.

Erdoğan Bayraktar'm verdiği yanıt ilginçti.
"Milletvekilliğinden istifa etmedim. İstifa etmeyi de düşünmüyorum." Şaşırdım.


Acaba o gün NTV yayınına bağlanan Erdoğan Bayraktar değil miydi?
Birisi bizimle ve NTV ile kafa mı buldu acaba!