BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan artık 6 çocuk istiyor

Başbakan Erdoğan katıldığı düğünde geline damadın çok kardeşli olduğunu duyunca çıtayı yükseltti.

Abone ol

İş Adamı Süleyman Akdağ'ın oğlu Selman Akdağ'ın düğününe katılan başbakan ve beraberinde ki heyette bulunan Fatma şahin, Beşir Atalay, içişleri bakanı Muammer Güler ve çok sayıda davetli katıldı.

Gelin ve damatın şahitliğini başbakan Recep Tayip Erdoğan, Fatma Şahin,Muammer Güler ve Beşir Atalay yaptı.

6 ÇOCUK İSTEDİ

Başbakan burada yaptığı konuşmada "benim benim katıldığım evlilik merasimlerinde biliyorsunuz bir tavsiyem var. Bu ülkenin insanları bunu bilir. Damadımız 6 kardeş gelin ise 5 kardeş bunun ortalaması beş bucuk yapar yani 6 çocuk yapar biliyorsunuz yıllarca bu ülkede doğum kontrolü diye bir mekanizma çalıştırdılar bu milletin kökünü kazmak için yaptılar. Bu oyunu bozacağız. Hep beraber bozacağız. İnançlı ve asimile olan aileler bu konuda çok hassas olacak"dedi.

Evlilik cüzdanının verilmesi konusunda bu konuda kadınların daha hassas olduğunu belirterek '' Aile cüzdanını erkekler iyi saklayamaz. Ben aile cüzdanını kızımıza takdim ediyorum, gerektiği zaman bulması kolay olur.'' dedikten sonra evlilik cüzdanını geline verdi. Daha sonra emine Erdoğan gelini tebrik etti. Daha sonra başbakan Erdoğan ve eşi emine Erdoğan gelin ve damatla hatıra fotoğrafı çekti.