BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Erdoğan Ankara'da otobüsle tur atacak

Başbakan Erdoğan, Ankara'da otobüs üzerinde bölgesel mitingler yapacak.

Abone ol
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başbakan Erdoğan'ın Ankara'da bölgesel mitingler yapacağını söyledi. Gökçek, Muhsin Yazıcıoğlu ile ilgili iddiaları ise alçaklık olarak nitelendirdi.

AK Parti Ankara İl Seçim Koordinasyon Merkezi basım biriminden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gökçek, bugün Şentepe'de miting yaptı.
 
Seçim otobüsünden halka seslenen Gökçek, yerel seçimlerde Şentepeliler'in AK Parti'ye destek vereceğine inandığını, Türkiye'nin de yüzde 50 desteğiyle AK Parti'nin yeniden iktidar olacağını kaydetti. 
 
Her zaman "üçlü olsun güçlü olsun" dediklerini ifade eden Başkan Gökçek, "Şunu unutmayın: Karşı taraftaki insan istediği kadar, iyi, makul, hoşgörülü insanlarla münasebeti iyi olsun ama oyun gittiği yer CHP ise doğrudan doğruya hemen CHP’nin tarihine ve icraatına bakmak lazım ona göre hüküm vermek lazım. Türkiye’de camileri satan, kapatan ilk hangi partidir? CHP'dir. İmam hatipleri kapatan hangi partidir? CHP'dir" ifadesini kullandı.

"ERDOĞAN BÖLGESEL MİTİNGLER YAPACAK" 
 
Konuşmasında, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüne ilişkin iddialara değinen Gökçek, şunları kaydetti:
 
"Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu hakkında bir kaset ortaya çıkartacaklardı. Nitekim uydurmuşlar koymuşlar. Saçma sapan, deli saçması yalanlarla iftira atmaya kalkıyorlar. Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu benim çok samimi arkadaşımdı. Başımızın tacı, tam bir mücahit delikanlıdır. Recep Tayyip Erdoğan’ın arkadaşıdır. Aralarındaki muhabbeti ben bilirim, bu kadar iftiraya tek kelime ile cevap verilir: Bunun adı alçaklıktır. Bu alçaklıklara millet hiçbir şekilde aldanmayacak."
 
Gökçek, Büyük Ankara Mitingi'nde 100 bin kişinin üzerinde kişinin içeriye giremediğini ifade ederek "Sayın Başbakan 'özellikle Keçiören, Yenimahalle ve Etimesgut'a bir sefer daha gelmek istiyorum' dedi. Yarın akşam, Sayın Başbakanımız otobüsle Ankara içinde tur atarak, saat 19.00'da Keçiören'de, saat 20.00'de Yenimahalle'de ve saat 21.00' de de Eitmesgut-Sincan arasında bölgesel mitingler yapacak. Tüm halkımızı bekliyoruz" dedi.