BIST 8.886
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.239,28
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan açıkladı: Ani baskınlar yapılacak!

Döviz kuru üzerinden yürütülen manipülasyonu fırsat bilen stokçular asıl şimdi yandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, fırsatçı stokçulara ani baskınların yapılacağını ve onlara hesap sorulacağını açıkladı.

Abone ol

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı.

Partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Başkan Erdoğan, dövizdeki yükselişi fırsat bilerek stokçuluk yapanlar için, "Stokçuluk yapanlar çıktı. Ani baskınlar yapılacak. Stokçulara bunun hesabı sorulacak. Benim esnafım stokçular yüzünden iş yapamıyor. Haksız kazanç elde etmek isteyen simsarlara meydanı bırakmayacağız" dedi.Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

BASKINLAR YAPACAĞIZ BEDELİNİ ÖDEYECEKLER: Birileri milletimizin kafasını bulandırmak için yalan haber yayıyor. Bu ara bol miktarda stokçu çıktı. Bunlara gereken cevabı ani baskınlar yapmak suretiyle vereceğiz. Bedeli ödetilecek. Okul kitaplarının basılamadığından sağlık hizmetlerinin aksatılacağına yönelik yalan haberler üretiliyor.Bu ülkede çözülemeyecek bir sorun yok. Türkiye çok yakında bu dalgayı aşacak ama fırsatçılık yapanları da fedakarlık yapanları da unutmayacak.

SİMSARLARA MEYDANI BIRAKMAYACAĞIZ: Görüşmelerimiz var. Diğer devlet liderleriyle konuşuyoruz. Devleti bu tür manipülasyonlarla köşeye sıkıştırmak isteyen simsarlara meydanı bırakmayacağız. Bu dönemi her alanda millileşme hamlesini güçlendirme olarak değerlendireceğiz. Diğer krizde ne demiştik... Bizi teğet geçecek demiştik. Şimdi de inşallah aynı şey olacak."

Cumhurbaşkanı Erdoğan Merkez Bankası'nı bombaladı! 'Sabrediyorum'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ittifak ve aday açıklaması