BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,69
ALTIN 2.401,45
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Erdek e pazar yollarına yenileme

Erdek'te, İnönü ve Denizciler caddelerinde kurulan pazartesi pazarının, kırk sene önce yapılmış eski model parke taşları, artık tarihe karışıyor.

Abone ol

Erdek'te yaşayan vatandaşların, pazar esnafının ve pazardan alışveriş yapan vatandaşların kabusu haline gelen bakımsız, engebeli, bozuk, araları boşalmış parkelerle döşeli yol ve kaldırımlar, çok sayıda vatandaşın sakatlanmasına, pazar arabalarının hasar görmesine, pazarın kurulmadığı günlerde kazalara neden oluyordu.

Yapıldığı günden bu yana onarımı yapılmamış, yenilenmiş her iki cadde caddeler vatandaşlardan yoğun eleştiri almaktaydı. Vatandaşlardan gelen şikayetleri dikkate alan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan pazar kurulan tüm cadde ve sokakların yenilenmesi çalışmalarına önceki haftalarda başladı. Tamamlanmak üzere olan yol çalışması nedeni ile pazartesi pazarı bu hafta için farklı bir alanda kuruldu. Pazartesi pazarını geçici yerinde gezen Aysan vatandaşların ve pazar esnafının yoğun ilgisi ile karşılaştı. Pazarın yenilenen yolları için tüm vatandaşlar Başkan'a teşekkür ettiler.

Pazar esnafı ise belediye başkanlarının sık sık kendilerini ziyaret etmesinden duydukları memnuyetlerini sık sık dile getirdiler.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan yaptığı açıklamada, "Seçim öncesinde verdiğim sözleri bir bir yerine getiriyorum. Adamlık verdiğin sözleri yerine getirmekten geçer. Diğer bütün sözlerimi de yerine getirdiğimi ileriki günlerde yaşayıp göreceksiniz" dedi.