BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Erciyes yaylalarında bir Cumhurbaşkanı

Abdullah Gül, dün Erciyes Dağı'ındaki yaylalarda yaptığı yürüyüşün fotoğraflarını bu sabah Twitter'dan takipçileriyle paylaştı.

Abone ol

TWİT-ÜL HAVADİS- 12 Haziran seçimlerinin ardından cezaevindeki milletvekillerine gelen vetoyla birlikte siyaset gündemi aynı hızla devam ediyor. Bu yoğunluğun arasında ise bazı siyasiler küçük kaçamaklarla da olsa dinlenmeye çalışıyor.

Çok sıkı bir Twitter kullanıcısı olan devletin bir numaralı ismi Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de bunlardan birisi. Abdullah Gül gerek yurt içinde gerekse yurt dışında yaptığı gezilerde izlenimlerini ve fotoğraflarını önce Twitter'dan paylaşıyor. 

İŞTE CUMHURBAŞKANI GÜL'ÜN YAYLA GEZİSİNDEN FOTOĞRAFLAR!

Cumhurbaşkanı'nın bu hafta sonu Erciyes'te yaptığı gezinti ise oldukça renkli karelere yansıdı. Gül, Twitter'dan gezintyle ilgili notlarını paylaşmaya ''Herkese iyi pazarlar diliyorum'' diyerek başladı ve ardından fotoğraflarla birlikte izlenimlerini de aktardı.

İşte Abdullah Gül'ün renkli Erciyes gezintisi...

Erciyes yaylasında dün yürüyüşe çıktığını söyleyen Cumhurbaşkanı Gül, yaylada rastladığı kadınların ısrarla kendisine bir kuzu hediye ettiklerini de yazmadan geçemedi. Gül, kucağında kuzunun bulunduğu fotoğrafı da sayfasında paylaştı.

Yayladaki bir çobanla ve vatandaşlarla sohbet ettiği sırada çekilen fotoğraflara da sayfasında yer veren Cumhurbaşkanı Gül, bir çocuğu kucağına alarak sevdiği fotoğrafını da paylaşırken şu notu yazmayı ihmal etmedi: ''Sabah saat 06.30'da yaylada çocuklar çoktan uyanmış oluyorlar''