BIST 9.916
DOLAR 32,42
EURO 34,83
ALTIN 2.431,08
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Erciş'e beton gibi tesis!

Van'ın Erciş ilçesinde Silahtaroğlu Şirketler Grubu tarafından kurulan son sistem hazır beton tesisi hizmete girdi.

Abone ol

Van'ın Çelebibağı beldesinde hizmete giren hazır beton tesisinin 20 bin metrekare alan üzerine kurulduğunu belirten Silahtaroğlu Şirketler Müdürü Kamil Silahtaroğlu, amaçlarının bölge halkına kaliteden ödün vermeden rekabet ortamını da artırarak hizmet sunmak olduğunu söyledi.

Hazır beton tesislerinde 30 kişinin istihdam edildiğini de ifade eden Silahtaroğlu, saatte 130 metreküp hazır beton ürettiklerini, araç parklarında ise 8 adet mikser, 2 adet pompa, 2 adet TIR, 2 adet kamyon ve 1 adat yükleyici bulunduğunu belirti. Silahtaroğlu, "Erciş'in her geçen gün gelişip büyümesini göz önünde tutarak tesis ortağımız Şemsettin Danış ile birlikte ilçeye son sistem hazır beton tesisini kurduk. Bölgemizde ve ilçemizde deprem yönetmenliğini de göz önünde tutarak kaliteli hazır beton üretmekteyiz.

Malzeme olarak tamamen kırma taş kullanmaktayız. Harçta hiç bir şekilde kum kullanmamaktayız. Ayrıca, hazır beton döküm ve sonrasında ise müşteri ile birlikte alınan numuneler laboratuarlarımızda TSE'ye uygun şekilde tahlil edilmektedir. Müşteri memnuniyeti her zaman için biz de ön plandadır" dedi.