BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Ercan Saatçi şikeden ifadeye çağrıldı

Şike soruşturması kapsamında spor yazarı Ercan Saatçi adliyeye geldi

Abone ol

Futboldaki şike soruşturmasında spor yazar ve yorumcuları adliyeye taşınmaya başladı. Bugün Hürriyet gazetesinin iki yazarı Ercan Saatçi ve daha önce de ifade veren Erman Toroğlu adliyede...

Bugün de şike iddialarında ismi geçen Hürriyet Gazetesi spor yazarı Ercan Saatçi,
Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne geldi.

Hakim ve savcıların kullandığı kapıdan adliyeye giriş yapan Ercan Saatçi, basın mensuplarına herhangi bir açıklama yapmadı.Saatçi, futbolda şike soruşturmasını yürüten Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk ile görüşüyor...

TOROĞLU İKİNCİ KEZ ÇAĞRILDI

Futbol yorumcusu Erman Toroğlu da bugün ikinci kez soruşturmayı yürüten Savcı Mehmet Berk'e "mağdur" sıfatıyla ifadeye çağrıldı.

Gazetecilerin ''Aziz Yıldırım'dan şikayetçi olacak mısınız?'' diye sordukları Toroğlu, ''Daha doğmamış çocuğa don biçmeyelim. Bir girelim bakalım, ne diyecekler. Bilmediğim şeye yorum yapamam, daha maça gidiyoruz'' diye karşılık verdi.

ŞİKAYETÇİ OLDUM

Savcıya ifade verdikten sonra çıkışta habercilerin sorularını yanıtlayan Erman Toroğlu, "Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'dan şikayetçi olduğunu" söyledi.

Toroğlu, "Aziz Yıldırım'ın cümlelerini okudular. Ben de ona göre şikayetçi oldum. 'Kampanya başlatacağım' diyor. Buzdolabını ucuz vermek gibi bir kampanya değil, tehlikeli bir kampanya. Bunun sonunda hayati tehlike bile olabilir. Onun için Aziz Yıldırım'dan şikayetçi oldum" diye konuştu.

TOROĞLU ADLİYE GİRİŞİNDE VE ÇIKIŞINDA NELER SÖYLEDİ?