BIST 10.793
DOLAR 32,19
EURO 34,94
ALTIN 2.426,85
HABER /  GÜNCEL

Erbilin bahanesine bak!

Gülben Ergen'in programına davetliydi. Ama çocukça bir nedenle katılmaktan vazgeçti. Mehmet Ali Erbil, bugün kendi ağzıyla olanları anlattı.

Abone ol

Gülben Ergen dün yeni bir programa başladı. Programın ilk konuklarından biri de Mehmet Ali Erbil'di. Ancak Erbil son anda programa katılmaktan vazgeçti. Nedeni ise alt yazıda adının Hüsnü Şenlendirici'den sonra gelmesiydi. Olay adam Erbil bugün konuştu. Ancak açıklamaları sadece "Böyle olur starın kaprisi" dedirtti...

ERBİL ÇOK SİNİRLENDİ

Gülben Ergen, Erbil'in alt yazıda adının Hüsnü Şenlendirici'den sonra gelmesine sinirlendiğini söylemişti. Hatta Mehmet Ali Erbil öyle sinirlenmişti ki kendini durdurmak için arabanın önüne atlayan programın yapımcısı Okan Bayülgen'i ezme pahasına gaza basıp uzaklaşmıştı.

Peki gerçekten o alt yazıya mı sinirlenmişti? Kimse Erbil'in böylesine çocukça bir sebeple yayını terk edeceğine inanmıyordu. Herkes Erbil'in gerçek nedeni açıklamasını bekliyordu. Erbil bugün Ali Eyüboğlu'na konuştu ama farklı bir şey söylemedi. 

DEMEK Kİ SEVGİ TEK TARAFLIYMIŞ

Erbil; “Onlardan biraz daha hassasiyet ve saygı bekliyordum, bunun olmadığını görünce de gitmedim” dedi ve şöyle devam etti: “Mümkün olduğunca programlara çıkmıyorum. O gün, saatlerce süren dizi çekimim ve canlı yayınım vardı, ona rağmen Gülben’i ve Okan’ı çok sevdiğim için evet dedim. Ama atv’nin altyazılarında adımı Hüsnü Şenlendirici’den sonra yazıldığını görünce demek ki bu sevgi, saygı tek taraflıymış deyip, gitmekten vazgeçtim. Hüsnü Şenlendirici’nin kariyerine bir lafım yok, ama ben de bir televizyon starıyım. Bu özen ve saygının gösterilmediği yerde ne işim var? Ben de gitmedim.”