BIST 10.911
DOLAR 32,21
EURO 35,04
ALTIN 2.446,47
HABER /  SPOR

Laudrup Galatasaraya mı?

Galatasaray Laudrup'un peşinde. Danimarkalı hoca Getafe'yi bıraktı. Kafalar bir kez daha karıştı.

Abone ol

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Getafe'nin teknik direktörlüğünü yapan Michael Laudrup, takımdan ayrıldığını açıkladı.

Gelecek pazar günü La Liga'daki son maçında Getafe'nin başında olup, bu takımdaki dönemini tamamlayacağını belirten Danimarkalı teknik adam, ''Doğru zamanda ayrıldığımı düşünüyorum. Herkesin bir stili vardır. Benimki böyle. Takım başarılı, mükemmel bir sezon geçirdi. UEFA Kupası'nda çeyrek final, Kral Kupası'nda final oynadı ve ligde de kalmayı başardı'' dedi.

''Galatasaray'ın teklifi hakkında ne düşünüyorsunuz'' sorusuna Laudrup, ''Henüz kimse ile konuşmadım. Çok fazla kulüple hakkımda haberler çıktı. Ama ben kimseyle görüşmedim'' yanıtını verdi.

Basın toplantısı sırasında hangi kulübe gideceğini söylemese de İspanya dışında bir kulüp olabileceğinin sinyallerini veren Laudrup, Bayram Tutumlu'nun menajeri olarak devam ettiğini kaydetti.

Getafe'de 1 sezon görevde kalan ve 1 yıllık daha sözleşmesi olmasına rağmen bu kulüpte kalmak istemeyen Laudrup, Getafe'de iyi işler yaptığını ve kulübün adını Avrupa'da duyurduğunu söyledi.

Bu arada şimdiye kadar basında çıkan haberlerde Laudrup'la ilgilendiği belirtilen kulüpler arasında Galatasaray dışında hepsi yeni teknik direktörünü buldu. Barcelona, Guardiola; Benfica, Qiuque'yle anlaşırken, Atletico Madrid ve Sevilla mevcut teknik direktörleri ile devam edeceklerini duyurdu.

İspanyol basını, Getafe'nin, Laudrup'un yerine şu anda 2. ligde olan Numancia'nın teknik direktörü Gonzalo Arconada'yı getireceğini iddia ediyor.