BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,60
ALTIN 2.494,35
HABER /  POLİTİKA  /  SP

Erbakan partisinin son oyunu açıkladı

Haziran'da yapılacak seçimlere büyük iddia ile hazırlanan SP lideri Erbakan partisinin anketlerdeki son oyunu açıkladı.

Abone ol

Saadet Partisi'ni iktidara taşıyacağı iddiasıyla yola çıkan genel başkan Necmettin Erbakan son anketlerde partisinin oyunun 5.6 olduğunu açıkladı.

Erbakan, Crowne Plaza Hotel'de düzenlenen, partisinin il başkanları ve il müfettişleri toplantısının açılışında yaptığı konuşmada, önümüzdeki genel seçimlerin diğer seçimlerle kıyas edilmeyecek kadar önemli olduğuna işaret etti. Bu seçimlerde Türkiye'nin tarihte şerefli yerini almakla, İsrail'e vilayet olma arasında seçim yapacağını savunan Erbakan, partisinin son anketlere göre yüzde 5,6 oyu olduğunu söyledi.

Erbakan, önümüzdeki aylarda yüzde 10 barajını aşarak seçimler sonrasında iktidara geleceklerini, bunu inanarak söylediğini vurguladı. Seçimle ilgili çalışmalarının mecburi çalışmalar olduğuna işaret eden Erbakan, açların, ezilenlerin kurtuluşunun kendi ellerinde olduğunu bilerek çalıştıklarını ifade etti. Erbakan, 17 Ekim'deki kongrelerinde şuurlandıklarını ve heyecanlarının arttığına işaret ederek, şimdi de kollarını sıvadıklarını ve bundan sonra yapılacak toplantılarda çalışmalarını gözden geçireceklerini kaydetti.

AK Parti hükümetini de eleştiren Erbakan, dünya siyonizminin kendilerine taşeron olacak partiyi iktidara getirmek için çalıştığını öne sürerek, “Siyonizmin karşısında bir tek parti vardır. O da Saadet Partisidir” dedi.