BIST 10.046
DOLAR 32,30
EURO 34,63
ALTIN 2.409,26
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

En iyi internet sitesi Sabiha Gökçen'in

İnternet dünyasının oskarı kabul edilen Altın Örümcek Web Ödülleri'nde Sabiha Gökçen Havalimanı ödüle değer görüldü.

Abone ol

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Yatırım Yapım ve İşletme A.Ş. (İSG) Kurumsal Web Sitesi "www.sabihagokcen.aero" 8. Altın Örümcek Web Ödülleri Yarışması'nda Turizm-Seyahat kategorisinde "Halkın Favorisi" seçildi.

8. Altın Örümcek Web Ödülleri'nde; final değerlendirmeleri sonucunda jüri birincisi ve halkın birincisi olmak üzere her kategoride iki birinci açıklandı. Gönderilen SMS'ler sonucunda belirlenen 'Halkın Favorisi'nde; tasarım, navigasyon, içerik, teknoloji, etkileşim, pazarlama, yaratıcılık-yenilik, gizlilik politikası, bilgi güvenliği, genel deneyim, kullanılabilirlik, görme engellilere uygunluk kriterlerine göre değerlendirme yapıldı.

Uçuş noktaları haritası

ISG'nin yeni kurumsal web sitesinin önemli uygulamaları arasında, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'ndan uçulan iç ve dış hat noktalarının gösterildiği "Uçuş Noktaları Haritası", havalimanını tanıtan "Terminal Yönlendirme Haritası" ve toplu taşıma araçları, özel araç ve İDO ile havalimanına ulaşım yollarını detaylı bir şekilde gösteren "Ulaşım Haritası" da yer alıyor.

Otopark ücretini online hesapla

Sitede ayrıca dikkat çeken bir uygulama da "Otopark Ücreti Hesaplayıcı" ile havalimanı ziyaretçileri otoparkta kalacakları tarih ve saat aralığını işaretleyerek, otopark için ödemeleri gerekecek günlük meblağ ve ekonomik fiyat seçeneklerini (abonmanlık ücretlerini) havalimanına gelmeden önce öğrenebiliyorlar.