BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,09
ALTIN 2.471,86
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Aliağa Belediyesi'nden eğitime destek

Okulların yeni eğitim ve öğretim yılına hazırlanmasında önemli payı bulunan Aliağa Belediyesine anlamlı teşekkür.

Abone ol

İhtiyaçlarına göre çeşitli okulların iç ve dış boyasını yapan, bahçelerinde düzenleme ve temizlik çalışmaları yapan, araç-gereç desteği sağlayan, okulların 2010–2011 eğitim ve öğretim yılına hazırlamasında en büyük desteği veren Aliağa Belediyesi’ne İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Tatlıcı teşekkür etti.

Yardımcıları Abdullah Yılmaz ve Nasuh Gökdemir ile birlikte makamında Belediye Başkanı Turgut Oğuz’u ziyaret eden Yakup Tatlıcı Başkan Oğuz’a eğitime katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tatlıcı; “Aliağa belediyesi bir dediğimizi iki etmedi”

Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz’u makamında ziyaret ederek teşekkür plaketini veren Aliağa Milli Eğitim Müdürü Yakup Tatlıcı “Göreve geldiğinden bu yana sayın başkanımız ve ekibi eğitime karşı çok duyarlı davrandılar. Bizim bir dediğimizi iki etmediler. Okullarımızın eğitim öğretime hazır hale gelmesinde belediyemizin de katkıları çok büyük, bundan sonrada yardımlarını esirgemeyeceğine inanıyorum. Aliağa da eğitim öğretim adına yapılmış önemli hizmetlerden dolayı hem şahsına hem belediye başkanı olarak kendisine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Oğuz “Eğitime desteğimiz devam edecek”

Belediye olarak okullara desteklerinin devam edeceğini belirten Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz “Okullarımızın boya bakımından tadilatına, çevre düzenlemesinden spor sahalarının yapımına bir çok eksikliklerini gidermeye çalıştık ve imkanlarımız doğrultusunda her zaman eğitime desteğimiz devam edecek.” dedi.