BIST 10.606
DOLAR 32,22
EURO 34,96
ALTIN 2.427,57
HABER /  MAGAZİN

En güzel saçlan Onda

2005 yılının saç rengi, kesimi ve duruşu kendine yakışan 'en güzel saçlı ünlü' belirlendi.

Abone ol

ABD'de yapılan bir ankette, 2005 yılının saç rengi, kesimi ve duruşu kendine yakışan 'en güzel saçlı ünlü' Catherine Zeta-Jones oldu.

Pop yıldızı Britney Spears ise 'en kötü saçlı' seçildi.
 
Anket, sinema ve sahne dünyasının kendine en yakışan, bakımlı ve doğal görünümlü saça sahip yıldızlarını belirlemek için, geleneksel olarak 12 yıldır Sally Beauty ile Harris Interactive firmaları tarafından gerçekleştiriliyor.
 
Anketin sonuçlarına göre, saçları kendine en çok yakıştırılan yıldız sıralamasında Catherine Zeta-Jones'u, top model Tyra Banks ile 'Desperate Housewives' dizisinin oyuncusu Eva Longoria izledi.
 
'En güzel saçlı erkek': George Clooney
 
Ankete katılan ABD'li bin 28 kişinin oylarıyla ortaya çıkan sonuçlara göre, 'en güzel saçlı erkek' sıralamasında ise birinciliği George Clooney aldı. Clooney'i Antonio Banderas ve Matthew McConaughey izledi.
 
Britney Spears ise 'en kötü saçlı yıldız' seçildi. Spears'ı Diana Ross ve Lil Kim sırayla takip etti.
 
'En kötü saçlı' erkek ünlülerde ABD'li emlak kralı Donald Trump birinci, Snoop Dogg ikinci, İngiltere Veliaht Prensi Charles da üçüncü oldu.
 
'Boya şişesi sarışınları' adı altında oylamaya sunulan bölümde ise Anna Nicole Smith, Paris Hilton ve Christina Aguilera yer aldı. Pankreas güreşçisi Hulk Hogan, aktör Brad Pitt ile şarkıcı Billy Idol 'en kötü yapay sarışınlar' seçildi.