BIST 9.049
DOLAR 32,33
EURO 35,09
ALTIN 2.300,60

En Çok İlgi Gören Tatil Otelleri

Geçtiğimiz günlerde en ekonomik tatil otellerini sizlerle paylaşmıştık, bu haftada yaz tatili için en çok ilgi gören otelleri sizlerin beğenisine sunmaya devam ediyorum. Ege-Akdeniz haritasının farklı noktalarından, farklı özelliklerde, tatilcilere farklı

Merhabalar,

Geçtiğimiz günlerde en ekonomik tatil otellerini sizlerle paylaşmıştık, bu haftada yaz tatili için en çok ilgi gören otelleri sizlerin beğenisine sunmaya devam ediyorum. Ege-Akdeniz haritasının farklı noktalarından, farklı özelliklerde, tatilcilere farklı tatil imkanları sunan o oteller;

  

RİXOS PREMİUM Belek |

OTEL KONUM

Belek İleribaşı mevkinde bulunan tesis Antalya Havaalanı’na 40 km, Antalya şehir merkezine 50 km, Belek’e 5 km mesafededir. Denize sıfırdır.

TESİS BİLGİLERİ

Tesiste havuz, kapalı havuz (3 kaydıraklı), çocuk havuzu (2 kaydıraklı), Mosaic Restaurant, L’amante Restaurant, La Rosetta Restaurant, Lalezar Restaurant, LaYali Restoran (ücretli), Chef’s Restaurant, Ying Restaurant (ücretli), Fishbone Restaurant, Villa Restaurant, Hum-Hum Restaurant, food court, Truva tekneleri gölette gezinti, yemek pişirme kursu, sinema, gala gecesi, golf rezervasyon servisi, internet bağlantısı, açık ve kapalı otopark, business center, yüksek bant genişlikli internet, VIP sinema salonu, Golf Green Fee, bebek bakımı, bebek arabası kiralama, doktor ve sağlık servisi, posta, telefon, faks, fotokopi, çamaşırhane ve kuru temizleme, fotoğraf çekimi, alışveriş merkezi, transfer hizmetleri, standart ve lüks pavillion servisi, golf sahalarına transfer, pilates, Rixy Club (4-12 yaş), spor aktiviteleri, spa hizmetleri sunulmaktadır.

ODA ÖZELLİKLERİ

605 adet standart oda, 90 adet Troy Apart Houses, 10 adet family suite, 14 adet suite, 9 adet superior suite, 1 adet king suite, 1 adet Royal Premium suite, 28 adet executive villa, 9 adet superior villa, 1 adet Paris Residence, 1 adet Pryamus Residence olmak üzere toplam 730 oda ve 39 villa bulunmaktadır. Odalarda mini bar, 28” plazma TV, uydu yayını, müzik yayını, internet bağlantısı, banyo ve odada direkt hatlı telefon, merkezi klima (Truva evlerinde split klima ve fayans zemin), kasa, balkon, halı zemin, banyo/küvet & WC, makyaj aynası ve saç kurutma makinesi, balkon, bornoz, terlik, zengin buklet malzemesi standart olarak mevcuttur.

HAVUZ VE PLAJ

Otelin 150 m uzunluğunda, kumlu özel plaj alanı bulunmaktadır. Plajda şezlong, şemsiye, minder, havlu servisi ücretsizdir.

AKTİVİTE VE EĞLENCE

Parasailing, banana, su kayağı, çocuk spor klübü, motorlu su sporları, sörf ve katamaran dersleri, tenis dersi ve raket, bowling, bilgisayar oyunları, bilardo, havuz oyunları, tiyatro şovları (dünya standartlarında, Legend of rixos show), günlük turnuvalar, global parti konseptleri, yoga dersleri, pilates, aerobik, su jimnastiği, okçuluk, plaj volybolu, tenis, trambolin, dans kursu, dart, fitness salonu, tırmanma duvarı, squash, boccia, kapalı basketbol sahası bulunmaktadır.

ÇOCUK

Küçük misafirler için çocuk havuzu, Rixy Club (4- 12 yaş), çocuk sineması, plaj çocuk oyun alanı, mevcuttur.

  

SUSESİ LUXURY RESORT  Belek |

OTEL KONUM

90.000 metrekare alan kurulu tesisimiz 2007 yılında hizmete başlamıştır. İskele mevkiinde bulunan tesis Belek merkeze 1 km, havaalanına 35 km, Antalya şehir merkezine 40 km uzaklıkta olup denize sıfır konumdadır.

TESİS BİLGİLERİ

Tesiste 5 adet açık havuz, yarı olimpik kapalı havuz, 1 adet ana restoran, 6 adet A’la Carte restaurant (Uzakdoğu, Türk, Meksikan, İtalyan, Arjantin balık. kişi başı 10 Euro karşılığı), asansör, kapalı disco, 11 adet bar, 13 adet konferans salonu, spa merkezi, günlük animasyonlar, gece showları, spor aktiviteleri, canlı müzik, doktor belli saatlerde) ve hemşire (24 saat), market ve mağazalar, kuaför, ana havuz, göl havuzu, spor havuzu, palmiyeli havuz, aquapark, kapalı yarı olimpik havuz, plaj voleybolu, voleybol, tenis, aerobik, su sporları, fıtness, dart, masa tenisi, basketbol, squash, bowling, bilardo, mini futbol, 6 kaydıraklı aqua park, internet, oyun merkezi ve dalış okulu mevcuttur.

ODA ÖZELLİKLERİ

554 odası bulunan tesiste odaların tamamında merkezi klima, balkon veya teras, mini bar, telefon, lcd tv, saç kurutma makinası, halı veya parke zemin mevcuttur.

HAVUZ VE PLAJ

Biri aqua park havuzu olmak üzere 5 adet açık havuz, yarı olimpik kapalı havuz ve çocuk havuzları, jakuzi havuzu , şezlong, minder, şemsiye bulunmaktadır.

AKTİVİTE VE EĞLENCE

Gündüz spor aktiviteleri, akşam animasyon showları, açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk havuzları, fitness center, kaydırak, tenis, masa tenisi, dart, motorlu ve motorsuz su sporları, canlı müzik, dart ve disko hizmetleri sunulmaktadır.

ÇOCUK

Tesis 4-12 yaş çocuklar için mini club ve oyun olanları, 13-16 yaş çocuklar için teenager club, 2 su kaydırağı, mini burger restaurant ve mini amfi tiyatro alanlarıyla hizmet vermektedir.

 

DELPHİN IMPERIAL Lara

OTEL KONUM

Lara bölgesinde bulunan tesis Antalya havaalanına 10 km, Antalya merkeze 15 km uzaklıkta olup, denize sıfır mesafededir.

TESİS BİLGİLERİ

Toplam otel alanı 54.000 m2 olan tesis, 9 katlı tek ana binadan oluşan tesis sizlere en konforlu tatili sağlayabilmek için dizayn edilmiştir. Farklı özelliklerden oluşan 650 oda, 10 misafir asansörü, çeşitli barlar, açık-kapalı ve misafirleri farklı tatlarla buluşturacak 6 değişik a’la carte restoranlar, mini alışveriş merkezi, bowling salonu, internet cafe , açık&kapalı çocuk ve yetişkin havuzları, toplantılarınız, şirket seminerleri veya özel davetleriniz için 1600 m2 çok amaçlı salonlar, Spa merkezi, sinema, disko tesiste bulabileceklerinizden sadece bir çırpıda sayılabileceklerdir.

ODA ÖZELLİKLERİ

Toplam 650 odası olan tesiste Superior Oda : 469 adet, 35 m2, tek oda, balkon ve duş şeklindedir. Deniz manzaralıdır.1 çift kişilik 1 tek kişilik yatak ve 1 sofa bulunmaktadır. Juniour Suite: 14 adet, 58 m2, 1 yatak odası, 1 oturma odası, 1 banyo ve balkondan oluşmaktadır. 1 çift kişilik 1 tek kişilik yatak ve 1 sofa bulunmaktadır. Deniz tarafındadır. Aile Odası: 38 adet, 56 m2, 2 yatak odası, 1 duş ve balkondan oluşmaktadır. Ebeveyn odasında 1 çift kişilik yatak , çocuk odasında 2 tek kişilik yatak ve 1 sofa bulunmaktadır. Deniz tarafındadır. Aqua Room: 21 adet 36-40 m2 1 çift kişilik yatak ve 1 tek kişilik yatak bulunmaktadır. Bu odalarımızda sadece Aqua Odalarda kalan misafirlerimizin kullanabileceği bir genel havuz mevcuttur. Engelli Odaları : Standart odalarla aynı özelliktedir. Kara manzaralıdır. Oda zeminleri parke ile kaplanmıştır. Merkezi sistem klima, uydu yayınlı LCD tv, mini bar(dolu-soft içecek, bira, su, çerez, çikolata), saç kurutma makinesi, şehirlerarası ve uluslararası hatlara açık telefon, giysi dolabı ve değerli eşyalarınızı saklayabileceğiniz kasa bulunmaktadır.

HAVUZ VE PLAJ

Ana Havuz (1.40m-3180 m2), Relax Havuz (1.40m-3180m2), Isıtmalı Yüzme Havuzu (1.40m-300m2), Çocuk Havuzu (35cm-200m2), Su kaydıraklı yetişkin havuzu (1.10m-200m2), Su kaydıraklı çocuk havuzu (80cm-125m2) mevcuttur.

AKTİVİTE VE EĞLENCE

Gündüz; animasyon spor turnuvaları, havuz oyunları. Akşamları revü, skeç, şov animasyonları ve diskotek sizleri eğlendirmek için hazırlanmıştır. Çocuk ve gençler için animasyon; Mini Club 4-12 yaş arasındaki çocukları eğlendirmek için kurulmuş olup, Çocuk Diskosu, Çocuk Sineması, Çocuk Menüleri özenle hazırlanmıştır. Kozmetik salonu, Kleopatra süt banyosu, uzmanlar tarafından yapılan masaj çeşitleri, Peeling, anti-stres uygulamalarla cildinizi ve ruhunuzu dinlendirmeniz için hizmetinizdedir. Dilerseniz sevdiklerinizle veya tenis öğretmenimiz eşliğinde raket ve top temin ederek tenis oynayabilir ayrıca diğer misafirlerle kaynaşarak masa tenisi, dart, kanu, tretboot, boccia, bilardo, sutopu, bowling, plaj voleybolu, aerobik etkinliklerine katılabilir bireysel sporlardan hoşlanıyorsanız, surf(sertifikalı) yapabilir veya spor salonumuzdan faydalandıktan sonra saunada ter atabilir hamamda rahatlayabilirsiniz.: Motorlu su sporları, tenis kursu ücretli spor aktivitleri arasındadır.

ÇOCUK

Mini club (04-12), açık oyun alanı, çocuk menüsü, bebek maması, Çocuk Havuzu (35cm-200m2), Su kaydıraklı çocuk havuzu (80cm-125m2) mevcuttur.

  

ASTERİA ELİTA RESORT Side |

OTEL KONUM

Tesis Antalya merkeze 90 km, Manavgat'a 15 km, Antalya havalimanına 81 km mesafede olup, denize sıfır konumdadır.

TESİS BİLGİLERİ

587 odalı tesiste, ana restaurant (Açık), ana restaurant (Kapalı), A La Carte Restaurant, lobi bar, oda servisi, internet cafe, güzellik merkezi, kuaför, hamam, sauna, masaj, fitness center, tenis kortu ( Aydınlatmalı), tenis kortu ( Aydınlatmasız), disco, oyun salonu, doktor, market, mağaza, çamaşırhane , otopark, kuru temizleme, araba kiralama hizmetleri bulunmaktadır.

ODA ÖZELLİKLERİ

Tesisin standart odasında merkezi klima, halı zemin, küvet, balkon, tv, telefon, minibar, kasa, saç kurutma makinesi bulunmaktadır. Aile odası ise standart oda ile aynı özellikleri taşımakta olup , ara kapılıdır.

HAVUZ VE PLAJ

105 m uzunluğundaki plajda Açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, su kaydırağı, şezlong, minder, şemsiye, havlu bulunmaktadır.

AKTİVİTE VE EĞLENCE

 Jet ski, katamaran (Kullanmak için Sertifika Gerekir), banana, bilardo, elektronik oyunlar, dart, masa tenisi, cep sineması, plaj voleybolu, animasyon bulunmaktadır.

ÇOCUK

Çocuk havuzu, mini club, oyun parkı, bebek bakıcısı, jet ski, katamaran (Kullanmak için Sertifika Gerekir), banana, bilardo, elektronik oyunlar, dart, masa tenisi, cep sineması, plaj voleybolu, animasyon mevcuttur.

  

CRYSTAL GREENBAY RESORT Bodrum

OTEL KONUM

Bodrum Güvercinlik, Kuyucak Koyunda Bulunan Tesis, Bodrum Sehir Merkezine 23 Km, Bodrum Havaalanına 12 Km Uzaklıkta Olup Denize Sıfır Mesafededir.

TESİS BİLGİLERİ

Tesisde Toplam 291 Oda Bulunmaktadır; Tesis İçerisinde Aquapark , 4 Açık Yüzme Havuzu, Açık Çocuk Havuzu, İnce Kumlu Özel Plaj, 3 A’la Carte Restaurant, Tam Gün Animasyon, Canlı Müzik, Disco, Langırt, Bilardo, Bilgisayar Oyunları, Motorlu-Motorsuz Su Sporları, Açık Hava Jimnastik Aletleri, Dart, Mini Golf, Mini Çim Futbolsahası, Tenis Kortu Ve Işıklandırması, Basketbol, Voleybol, Boccia, Fitness Center, Türk Hamamı, Sauna, Spa Center, Masaj/Kese, Kuaför Çamaşır Servisi, İnternet Cafe, Wireless Ve Doktor bulunmaktadır.

ODA ÖZELLİKLERİ

Standart Odalar:
270 Adettir (133 Standart Oda (Twin Bed), 137 Standart Oda (French Bed), 2 Adet Bedensel Engelli Konuklarımıza Özel Oda, 12 Adet Geçmeli Oda Ve Sigara İçmeyen Konuklarımız İçin Odalarımız Mevcuttur). Odalarda; Laminat Parke, Split Klima, Kasa, Uydu Yayınlı Lcd-Tv Ve Müzik Yayını, Mini Bar, Direkt Telefon, Kartlı Kilit Sistemi, Yangın İhbar Ve Söndürme Sistemi, Banyolarda Duşa Kabin, Telefon Ve Fön Bulunmaktadır. Oda Ölçüsü: 20 M²- Aile Odaları:21 adettir. Maksimum Kapasite: 4 Kişi, Oda Ölçüsü: 34 M² 1 Yatak Odası (French)+1 çocuk odası (Twin Bed) 1 Banyo Ve Standart Odaların Tüm Özellikleri Mevcuttur.

HAVUZ VE PLAJ

Aquapark, 4 Açık Yüzme Havuzu, İnce Kumlu Özel Plaj, Havuzda Ve Plajda; Şezlong, Şemsiye, Minder Ve Havlu (Havlu Kartı İle Depozito Karşılığı) Mevcuttur.

AKTİVİTE VE EĞLENCE

Gün Boyu Animasyon Aktiviteleri, Akşam Gösterileri, Canlı Müzik (Haftanın Belirli Günlerinde) Ve Disko

ÇOCUK

Çocuk Havuzu, Mini Club, Oyun Parkı Mevcuttur.

CLUB BLUE DREAMS Bodrum |

OTEL KONUM

Yapım yılı 1994 olan, 70.000 m2 arazi üzerine kurulu tesis Bodrum merkeze 10 km, Bodrum havaalanına 23 km mesafede olup, denize sıfır konumdadır.

TESİS BİLGİLERİ

225 odalı tesiste ana restaurant (Açık), ana restaurant (Kapalı), A La Carte Restaurant, lobi bar, asansör, internet cafe, güzellik merkezi, kuaför, hamam, sauna, masaj, fitness center, tenis kortu ( Aydınlatmalı), toplantı salonu, doktor, market, çamaşırhane hizmetleri, otopark ve araba kiralama hizmetleri bulunmaktadır.

ODA ÖZELLİKLERİ

Tesisin standart odasında split klima, duş, tv, telefon, kasa, saç kurutma makinesi ve parke bulunmaktadır.

HAVUZ VE PLAJ

700 m uzunluğundaki plajda iskele, platform, şezlong, şemsiye, havlu bulunmaktadır.

Açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, su kaydırağı.

AKTİVİTE VE EĞLENCE

Dalış okulu, bilardo, masa tenisi, plaj voleybolu, animasyon

ÇOCUK

Çocuk havuzu, mini club, oyun parkı, bebek bakıcısı

 

CLUB PHASELİS Kemer |

OTEL KONUM

Kemer, Göynük mevkiinde 80.000 metrekare alana kurulu tesis Kemer merkeze 5 km, Antalya merkeze 45 km, Antalya havalimanına 55 km mesafede olup denize sıfır konumdadır.

TESİS BİLGİLERİ

Tesiste açık ve kapalı ana restaurant, 4 adet A’la carte restaurant (balık, Çin, Japon, Türk), snack bar, disco bar, kokteyl bar, sultan kahvesi, açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, 2 adet su kaydırağı, Türk hamamı, sauna, masaj, kese, güzellik salonu, köpük masajı, kuaför, jakuzi, buhar odası, fitness center, basketbol, boccia, plaj voleybolu, su jimnastiği, mini futbol, masa tenisi, havalı tüfek, step, aerobik, dans dersleri, dart, turnuvalar, yarışmalar, mini golf, okçuluk, tenis kortu, canlı müzik, açık hava sineması, açık hava discosu, mini club (4-12 yaş), mini video, mini çocuk showları, mini disco, hobby club, bebek bakıcısı, tenis kort ışıklandırması ve ekipmanları, tv köşesi, tavla, okey, atari, langırt, wireless internet bağlantısı, bebek arabası, jet ski, parasailing, banana, ringo, su kayağı, tekne turları, dalgıçlık okulu, doktor, telefon, butik, kuyumcu, deri, hediyelik eşya, oda servisi, kuru temizleme servisi, şezlong, şemsiye, minder mevcuttur.

ODA ÖZELLİKLERİ

Çeşitli tiplerde toplam 497 odası bulunan tesisimizin tüm odalarında uydu yayınlı 51 ekran TV, direkt hatlı telefon, minibar, split klima, üst kat odalar laminant parke zemin, zemin kat odalar seramik zemin, küvet, wc, saç kurutma makinesi, kasa bulunmaktadır. Odalardan bazıları deniz, bazıları bahçe manzaralı olup balkonlu ya da teraslıdır.

HAVUZ VE PLAJ

700 metre uzunluğundaki mavi Bayraklı küçük çakıl-kum karışımı plaj içerisinde bulunan plaj havlusu, şezlong, şemsiye ve minder ücretsizdir.

AKTİVİTE EGLENCE

Gündüz-Gece Animasyonlar, Sörf ve Katamaran (Lisanslı), Kano, Deniz Bisikleti, Aqua Park, Jet-Ski, Parasaling, Banana, Ringo, Su Kayağı, Tekne Turları, Dalgıçlık Okulu (CMASS ve PADI Lisans Kursları), Sörf Dersleri, Su Jimnastigi, Plaj Voleybolu, Basketbol, Mini Futbol, Tenis Kortu, Masa Tenisi, Okçulukuk, Mini Golf, İnternet Cafe, Oyun Salonu (Bilardo, Tavla, Okey, Kağıt Oyunları, Atari, Langırt, Air Hokey), Dart, Hava Tüfek atışları, Step-Aerobic, Stretching, Dans Dersleri, Açık Sinema, Tema Akşamları, Türk Gecesi, Gala Gecesi, TV Köşesi, Çocuk klubü ve Fitness Center.

ÇOCUK

Tesis küçük misafirlerine yüzme havuzu, mini club (4-12 yaş), bebek arabası, bebek bakıcısı, animasyon show hizmeti sunmaktadır.

 

MİRADA DEL MAR Kemer |

OTEL KONUM

Yapım yılı 1990 olan , 100.000 m2 arazi üzerine kurulu Kemer merkeze 9 km de bulunan tesis , Antalya merkeze 35 km , Antalya Havaalanına 45 km ve denize sıfır konumdadır.

TESİS BİLGİSİ

542 odalı tesiste ana restaurant (Kapalı), A La Carte Restaurant, lobi bar, oda servisi, asansör, wireless (Kablosuz İnternet), internet cafe, Spa Merkezi, kuaför, hamam, sauna, masaj, fitness center, tenis kortu ( Aydınlatmalı), disco, toplantı salonu, doktor, market, mağaza, çamaşırhane hizmetleri, kuru temizleme, araba kiralama bulunmaktadır.

ODA ÖZELLİKLERİ

Tesisin standart odasında ara kapı yok, merkezi klima, halı zemin, küvet, balkon, tv, telefon, minibar, kasa, saç kurutma makinesi bulunmaktadır.

HAVUZ VE PLAJ

260 m uzunluğundaki plaj Mavi Bayrak kategorisinde ve kum, çakıl karışıktır . İskele, şezlong, minder, şemsiye, havlu, plaj bar bulunmaktadır. Açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, aquapark , su kaydırağı, şezlong, minder, şemsiye, havlu, havuz bar bulunmaktadır . 3 Adet açık yüzme havuzu vardır. Derinliği 1.40 cm dir. 1 Adet kapalı yüzme havuzu vardır. Derinliği 1.50 cm dir. 2 Adet çocuk havuzu vardır. Derinliği 35 cm dir.

AKTİVİTE EĞLENCE

Jet Ski, katamaran (Sertifika Gerekir), banana, parasiling, sörf (Sertifika Gerekir), rüzgar sörfü (Sertifika Gerekir), kano, deniz bisikleti, dalış okulu, bilardo, elektronik oyunlar, dart, masa tenisi, boccia, plaj voleybolu, mini Futbol, mini golf, okçuluk, bisiklet, animasyon bulunmaktadır.

ÇOCUK

Çocuk havuzu, mini club, oyun parkı, çocuk oyun alanları, bebek bakıcısı bulunmaktadır.

 

FANTASİA Kuşadası

OTEL KONUM

Kuşadası Yavansu mevkiinde havaalanına 75 km, şehir merkezine 5 km uzaklıkta yer almaktadır. Denize sıfır konumdadır.

TESİS BİLGİLERİ

269 adet standart duble oda, 44 adet triple oda, 4 connection oda, 14 süit, 2 kral dairesi olmak üzere 335 oda bulunmaktadır. Tesiste 1 adet ana restaurant, 2 adet açık yüzme havuzu, 1 adet kapalı yüzme havuzu, 1 adet çocuk yüzme havuzu, 4 adet bar, disko, hamam, sauna, solaryum, jakuzi, masaj, fitness center, konferans salonu, kuaför, oyun odası, kuru temizleme, mini kulüp, çocuk oyun alanı, market, su sporları, tenis kortu, masa tenisi, bilardo, plaj voleybolu, animasyon mevcuttur.

ODA ÖZELLİKLERİ

Odaların tamamında klima, televizyon, minibar, saç kurutma makinesi, direkt telefon hattı, balkon, kasa ve halı zemin bulunmaktadır.

HAVUZ VE PLAJ

Tesise ait özel kum plajda şezlong, şemsiye ve minder ücretsizdir.

Açık yüzme havuz, çocuk havuzu, kapalı havuz, şezlong şemsiye, minder bulunmaktadır.

AKTİVİTE VE EĞLENCE

Hamam, fitness center, masa tenisi, plaj voleybolu, tenis, bilardo bulunmaktadır.

ÇOCUK

Çocuk yüzme havuzu, mini kulüp, oyun odası, çocuk animasyonları mevcuttur.

 

CLUB MARCO POLO Kemer

OTEL KONUM

Club Marco Polo, Kemer-Çamyuva’da bulunup, Kemer’e 7 km, Antalya’ya 45 km, Antalya Havalimanı’na 65 km mesafededir. Tesis denize sıfır ve 300 metre uzunluğunda plajı bulunmaktadır.

TESİS BİLGİLERİ

Tesiste ana restoran, a la carte restoranlar (Türk, İtalyan, Uzakdoğu, Meksika, Deniz ürünleri), barlar, yüzme havuzu, çocuk havuzu, su kaydırağı, kablosuz internet (lobi ve Pool Bar), döviz bozdurma, çamaşır ve kuru temizleme, doktor, hamam, sauna, wellness center, fitness center, alış-veriş merkezi, internet-oyun salonu, araç kiralama, canlı müzik, açık-kapalı disco, tensi kortu, tenis dersleri, su sporları, rüzgar sörfü, yelken, kano, motorlu su sporları, mini kulüp (04-07 yaş), kids kulüp (8-12 yaş), mini disko, toplantı salonları bulunmaktadır.

ODA ÖZELLİKLERİ

Tesiste 391 adet standart oda, 82 adet aile odası, 41 adet dublex oda, 8 adet suit oda, 8 adet superior oda olmak üzere toplam 530 oda mevcuttur. Odalarda WC, saç kurutma makinesi, seramik zemin, emanet kasa, uydu yayınlı LCD TV, merkezi klima, mini bar, telefon bulunmaktadır.

HAVUZ VE PLAJ

300 mt uzunluğunda kum-çakıl özel plajı mevcuttur. Plajda şezlong, havlu, minder, duş, şemsiye, soyunma kabini bulunmaktadır.

AKTİVİTE EGLENCE

Haftanın belirli günlerinde canlı performans eşliğinde eğlence ve partiler organize edilmektedir. Subway discoda profosyonel Dj'ler eşliğinde popüler yerli ve yabancı şarkılar çalınmaktadır. (Subway discoya 13 yaşından küçük misafirler kabul edilmemektedir ve plaj kıyafeti, plaj terliği ile girişe izin verilmemektedir.)

ÇOCUK

Tesiste küçük misafirlerimiz için; aktivite odaları, mini disco, mini golf, kaydıraklı havuz, oyun ve eğlence alanları ile hizmet verilmektedir.

Mini Club (04-07 yaş), Şişme Oyunlar, Kostümlü Oyunlar, Su Olimpiyatları, Judo Dersleri, Panayır, Hazine Avı, Aile Banana, Palyaço ve Elektronik Oyunlar ile hizmet verilmektedir. 

Kids Club (08-12 yaş), Bilardo, Langırt, Futbol Turnuvası, Dart, Okçuluk, Su Sporları, Masa Tenisi, Basketbol ve Voleybol hizmetleri verilmektedir.

 

LİMAK LİMRA HOTEL Kemer |

OTEL KONUM

Kemer kiriş mevkiinde bulunan tesis Antalya şehir merkezine 60 km , havalimanına 70 km uzaklıktadır, denize sıfır mesafededir.

TESİS BİLGİLERİ

Tesisin Toplam 680 Odası vardır. Ayrıca Tesiste Açık, Kapalı, Kaydıraklı Yüzme Havuzları, Açık Kapalı Ve Ala Carte Restaurantlar, Kapalı Disko, Oyun Odası, Anfi Tiyatro, Canlı Müzik, Sauna, Türk Hamamı, Masaj, Fitness Center, Terapi Center, Güzellik Merkezi, Kuaför, İnternet Cafe, Taksi, Dolmuş, Doktor, Alışveriş Merkezi, Market, Oda Servisi, Gündüz Ve Akşam Animasyonları, Havuz Oyunları, Çocuk Havuzu, Mini Club, Bebek Bakım Servisi, Oyun Salonu, Çocuk Animasyonu, Çocuk Parkı Ve Bahçesi, Mini Golf, Basketbol, Voleybol, Masa Tenisi, Bilardo, Tenis Kortu, Raket, Top, Su Kayağı, Banana, Sörf, Jet Ski, Deniz Bisikleti, Katamaran, Parasailing, Toplantı Salonu, Konferans Salonu Mevcuttur.

ODA ÖZELLİKLERİ

Toplam 680 Oda Mevcuttur(584 standart, 37 jakuzı, 52 family, 7 junıor suıt ). Odalarda Uydu Yayınlı TV, Merkezi Klima, Minibar, Kasa, Banyo, Telefon, Saç Kurutma Makinesi, Odalarda Balkon Mevcuttur. Zemin Halı ve Laminant Parkedir.

HAVUZ VE PLAJ

5 Adet Açık Havuz (1.60m-Toplam 4500m2) – 1 Adet Kapalı(1.40m-280m2) – Çocuk Yüzme Havuzumuz bulunmaktadır. Açık Yüzme Havuzunda 5 Adet Su Kaydırağı bulunmaktadır. Kumlu Kısmen Çakıllı, Plaj 350 M uzunluğunda, Soyunma Kabini Ve WC’si Bulunan Özel Plajı İle Hizmetinizdedir.

AKTİVİTE VE EĞLENCE

Tesiste Su Kaydırağı, Fitness Salonu, Tenis Kortları, Squash, Masa Tenisi, Plaj Voleybolu, Basketbol, Futbol, Mini Golf bulunmaktadır. Ayrıca Su Sporları Hizmetinizdedir. Uluslar Arası Animasyon Ekibi, Gündüz Soft Animasyon, Akşam Showlar Ve Skeçler, Amfi tiyatro, Sahne, Havuz Oyunları, Canlı Müzik, Disco bulunmaktadır

ÇOCUK 

Çocuk Menüsü(akşam), Oyun Bahçesi, Çocuk Havuzu, Mini Club, Çocuk Animasyonu, Kids Club, Çocuk Parkı, Çocuk Bahçesi, Oyun Salonu İle Küçük Misafirlerin hizmetindedir.

 

ELEGANCE HOTELS Marmaris |

OTEL KONUM

Dalaman havaalanına 95 km, Dalyan 60 km, İçmeler 5 km, Marmaris 3 km mesafede, denize sıfır konumdadır.

TESİS BİLGİLERİ

Tesiste ana restoran, A’la carte restaurantlar, barlar, 2 adet açık yüzme havuzu, oda servisi, mini kulüp, çocuk havuzu, oyun bahçesi, play station odası, animasyon, spa wellness, fitness center, masa tenisi, dart, su topu, bilardo, langırt, su sporları, hamam, sauna, buhar banyosu, jakuzi, masaj, bebek bakımı, kuaför, doktor, dalış okulu, rafting, dağ bisikleti,   araç kiralama, emanet kasa ve alışveriş imkanları bulunmaktadır

ODA ÖZELLİKLERİ

163 odalı tesisin tüm odalarında direkt telefon, klima, televizyon, saç kurutma makinesi, minibar, balkon, küvet, koltuk, zemin halı bulunmaktadır.

HAVUZ VE PLAJ

Plaj içerisinde ücretsiz havlu, şemsiye, şezlong ve minder hizmeti sunmaktadır.

2 adet açık havuz, çocuk havuzu bulunmaktadır.

AKTİVİTE VE EĞLENCE

Hamam, sauna, açık havuz, spor salonu, masa tenisi, bilardo, buhar odası, jakuzi, animasyon, internet, playstation mevcuttur.

ÇOCUK

Çocuk havuzu, çocuk kulübü, oyun bahçesi bulunmaktadır.

 

GRAND YAZICI CLUB TURBAN Marmaris

OTEL KONUM

Siteler mevkiinde 2006 yılında hizmete giren denize sıfır tesis, içmeler’e 3 km, şehir merkezine 5 km, havaalanına 90 km mesafededir.

TESİS BİLGİLERİ

426 odalı tesiste, 3 asansör, 2 açık havuz, 1 kapalı havuz, 3 adet su kaydırağı, açık – kapalı restoran, disko, oyun salonu, televizyon odası, amfi tiyatro, konferans salonu, 5 adet bar, kuaför ve alışveriş merkezi mevcuttur.

ODA ÖZELLİKLERİ

Tesisin standart odasında televizyon, minibar, merkezi klima, saç kurutma makinesi, telefon, zemin seramik veya halı, duş veya küvet bulunmaktadır.

HAVUZ VE PLAJ

330 m uzunluğunda kumsal plajı ve iskelesi mevcuttur. Güneş şemsiyeleri, minder ve havlu bulunmaktadır.

Açık havuz, kapalı havuz, çocuk havuzu mevcuttur.

AKTİVİTE VE EĞLENCE

Hamam, sauna, animasyon, sörf (lisanslı), masa tenisi, bilardo, dart, kano, deniz bisikleti, plaj voleybolu, fitness center, su sporları bulunmaktadır. 

ÇOCUK

Çocuk havuzu, çocuk oyun alanı, mini kulüp, uyuma odaları,   çocuk büfesi, çocuk restaurantı, çocuk animasyonu mevcuttur.

 

VERA CLUB HOTEL MARE Belek |

OTEL KONUM

23000 m2 arazi üzerine kurulu tesis Belek Boğazkent mevkiindedir. Boğazkent'e 500 m, Antalya havalimanına 40 km mesafede olup, denize sıfır konumdadır.

TESİS BİLGİSİ

370 odalı tesiste ana restaurant (Açık), ana restaurant (Kapalı), A La Carte Restaurant, oda servisi, internet cafe, Spa merkezi, güzellik merkezi, kuaför, hamam, sauna, buhar odası, jakuzili havuz, kuru temizleme, araba kiralama bulunmaktadır.

ODA ÖZELLİKLERİ

Tesisin standart odasında merkezi klima, halı zemin, küvet, balkon, tv, telefon, minibar, kasa, saç kurutma makinesi bulunmaktadır.

HAVUZ VE PLAJ

150 m uzunluğundaki plaj mavi bayrak katagorisinde bulunmaktadır.Açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu ve çocuk havuzu vardır.

AKTİVİTE VE EĞLENCE

Parasiling, sörf (kullanmak için sertifika gerekir), kano, deniz bisikleti, bilardo, bowling, dart, masa tenisi, boccia, basketbol, voleybol, plaj voleybolu, mini futbol, mini golf, binicilik ve animasyon mevcuttur.

ÇOCUK

Çocuk havuzu ve bebek bakıcısı bulunur.

 

MARİTİM ALANTUR Alanya |

OTEL KONUM

Yapım yılı 1963 olan, 60.000 m2 arazi üzerine kurulu tesis Alanya merkeze 5 km, Antalya havalimanına 140 km mesafede olup, denize sıfır konumdadır.
 

TESİS BİLGİSİ

350 odalı tesiste ana restaurant (Açık), ana restaurant (Kapalı), A La Carte Restaurant, asansör, wireless (kablosuz internet), internet cafe, kuaför, hamam, sauna, jakuzili havuz, masaj, fitness center, tenis kortu (Aydınlatmalı ve Aydınlatmasız), futbol sahası, disco, tv salonu, toplantı salonu, doktor, market, çamaşırhane hizmetleri, otopark, araba kiralama hizmetleri bulunmaktadır.
 

ODA ÖZELLİKLERİ

Tesisin standart odasında merkezi klima, seramik zemin, tv, telefon, minibar, kasa, saç kurutma makinesi bulunmaktadır.
 

HAVUZ VE PLAJ

Açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, şezlong, minder, şemsiye bulunmaktadır. Plaj ise 550 m uzunluğunda platform olup  şezlong, minder, şemsiye bulunmaktadır.

AKTİVİTE VE EĞLENCE

Jet ski, katamaran (Sertifika Gerekir), banana, parasiling, sörf (Sertifika Gerekir), deniz bisikleti, bilardo, dart, masa tenisi, basketbol, plaj voleybolu, mini futbol, mini golf, bisiklet, animasyon bulunmaktadır.

ÇOCUK

Mini club, oyun parkı, bebek bakıcısı bulunmaktadır.

 

ARMONİA HOLİDAY VİLLAGE Bodrum

OTEL KONUM

20.000 m2 arazi üzerine kurulu tesis Bodrum merkeze 25 km, Turgutreis'e 5 km, Milas Havalimanına 54 km mesafede olup, denize sıfır konumdadır.

TESİS BİLGİLERİ

381 odalı tesiste ana restaurant (açık), ana restaurant (kapalı), a la carte restaurant, asansör, internet cafe, spa merkezi, kuaför, hamam, sauna, masaj, fitness center, tenis kortu ( aydınlatmalı), tenis kortu ( aydınlatmasız), disco, doktor, market, otopark, araba kiralama hizmetleri bulunmaktadır.

ODA ÖZELLİKLERİ

Tesisin standart odasında split klima, duş, balkon, tv, telefon, minibar, saç kurutma makinesi bulunmaktadır.

HAVUZ VE PLAJ

250 m uzunluğunda mavi bayrak kategorisindeki kum özellikteki plajda iskele, şezlong, minder, şemsiye bulunmaktadır. Açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, su kaydırağı mevcuttur.

AKTİVİTE VE EĞLENCE

Banana, parasiling, sörf (Kullanmak için Sertifika Gerekir), kano, deniz bisikleti, dalış okulu, bilardo, dart, masa tenisi, basketbol, plaj voleybolu, mini futbol, mini golf, bisiklet, animasyon bulunmaktadır.

ÇOCUK

Çocuk havuzu, mini club, oyun parkı, bebek bakıcısı mevcuttur.

 2012 yaz sezonunda tatilcilere sunduğu farklı hizmet anlayışıyla dikkatleri üzerine çeken gerçek fiyat ve indirimlerle tatilcilerin güvenilir çözüm ortağı olmak için büyük bir çaba ve gayretle faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor. Bu oteller ve farklı pek çok alternatif tatil imkanı için sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Tatil tadında kalın