BIST 10.182
DOLAR 32,21
EURO 35,13
ALTIN 2.470,15
HABER /  SPOR

Emrenin kolu havada kaldı

Emre "KOL" hareketini Mehmet Demirkol'a mı yaptı? Demirkol, bakın nasıl bir cevap verdi...

Abone ol

Türkiye - Macaristan maçına skordan çok, Emre'nin basın tribününe doğru yaptığı hareket damgasını vurdu. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin sert bir dille kınadığı Emre Belözoğlu aynı dakikalarda, "hareketim o tribündeki bir kişiye idi. O kendisini biliyor" açıklamasıyla, tartışmaya farklı bir yön verdi.

Hürriyet gazetesi yazarı Cengiz Semercioğlu: "O kişi Mehmet Demirkol" dedi. Peki o kişi gerçekten Mehmet Demirkol muydu?

Emre'nin açıklamasının ardından, o kişi kim sorusunu kendisinin de çok merak ettiğini, sabah Hürriyet gazetesindeki anonsu görünce, merakla Cengiz Semercioğlu'nun yazısını okuduğunu ve kendi ismini görünce oldukça şaşırdığını söyleyen Mehmet Demirkol, "Cengiz Semercioğlu'nun kaynağı kimdir, kim söylemiştir, bilmiyorum ama o kişi ben değilim. Cengiz Semercioğlu nasıl bir gazeteci olduğunu gösterdi" dedi.

"EMRE ZAYIF OLDUĞUNU GÖSTERİR"
Macaristan maçı öncesi yazdığı yazının çok sert bir yazı olmadığını, Malta maçı sonrası milli takımı bir tek kendisinin değil, herkesin sert şekilde eleştirdiğini söyleyen Demirkol, "Emre böyle bir yazıya böyle bir tepki veriyorsa, bu onun çok zayıf olduğunu gösterir" dedi.

"EMRE KIVIRDI"
Emre'nin o hareketi tüm basına yaptığını, gelen tepkiler üzerine kıvırdığını söyleyen Mehmet Demirkol "Cengiz Semercioğlu'nu tanımam. Bu hareketi de üstüme almadım. Emre'ye sordu da “Evet o hareketi Mehmet Demirkol’a yaptım'' cevabını mı aldı? Semercioğlu,bir yazının nasıl yazılmaması gerektiğini ortaya koydu. Kendisini ciddiye almıyorum." dedi.

milliyet