BIST 10.267
DOLAR 32,22
EURO 34,79
ALTIN 2.412,93
HABER /  GÜNCEL

Emre'den G.saray'ı kızdıracak sözler!

Tatilini Çeşme'de geçiren Emre Belözoğlu Galatasaray'ı kızdıracak sözler söyledi İşte onun açıklamaları

Abone ol

Tatilini Çeşme'de geçiren Emre Belözoğlu Galatasaray'ı kızdıracak sözler söyledi. Belözoğlu "Fatih Terim G.saray'a hava getirir ve iyi bir arkadaşlık ortamı oluşturur. Biz şampiyon olalım, G.Saray da 2." dedi.

"Fatih Terim hayırlı olsun. Fatih hoca varken Galatasarayda geçen seneki sıkıntının olacağını sanmıyorum. Onun bulunduğu ortamda birliktelik arkadaşlık oluşacaktır. Tabii ki Fenerbahçeli olarak önce kendimizi düşünüyoruz ama bende çok emeği olan eski hocam Galatasaray'da. İnşallah seneye Fenerbahçe şampiyon, Galatasaray ikinci olur.

'KAFA KAFAYA OYNARIZ'
Emenike'yi beğeniyoruz. Ümit ediyorum F.Bahçe'nin ne kadar büyük bir kulüp olduğunu kısa sürede anlar ve kulübümüze büyük faydalar sağlar. Bu sene her kulvarda zorlu maçlar bizi bekleyecek. Emenike bence faydalı bir transfer. İnşallah çok yararlı olur, bol bol goller atar.

Şampiyonlar Ligi'nde biraz daha gerçekçi olmak lazım. Kendi liglerinin en iyi takımları var. Hedefimiz gidebildiğimiz yere kadar gitmek. Rakip fark etmez. Barcelona da olur. Neden olmasın ki. Barça kadar olmasa da Türkiye Ligi'nin üstünde bir takımız. İyi konsantre olursak inanıyorum ki herkesle kafa kafaya oynarız."