BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Emre'den Galatasaray taraftarına cevap

Estonya maçında Galatasaray taraftarının protestolarına maruz kalan Emre Belözoğlu sessizliğini bozdu

Abone ol

Maçta protestolara hedef olan Emre Belözoğlu, “Protestolar artık beni etkilemiyor. Duygularımla, işimi birbirine karıştırmamaya çalışıyorum. Bu konuda zaten çok tecrübeliyim” dedi.

Türk Telekom Arena’da oynanan  Estonya milli maçının tartışılan adamı Emre Belözoğlu, Hürriyet’e konuştu.

Galatasaray seyircisinin Fenerbahçe’ye gitmemden sonra tepki göstermesini anlayabiliyorum” diyen sarı lacivertli takımın tecrübeli yıldızı Emre Belözoğlu, şunları söyledi:

O ANDA SADECE GOLÜ DÜŞÜNDÜM

“Bu protestolar beni ne olumsuz etkiledi, ne de motive etti. Tabii ki üzüldüm. Ben F.Bahçe’nin futbolcusuyum. Ama G.Saray için de çok ter döktüm ve başarılarına katkıda bulundum. Taraftarların penaltı atarken beni ıslıklaması, sanki deplasmandaymışım hissi uyandırdı. Ama sadece golü atmayı düşündüm ve attım. Milli Takım’da birbirimize kenetlendik. Şakalaşırız, kötü durumdakine destek oluruz. En önemlisi bu ülke için ter dökeriz.

AİLEMİ DÜŞÜNEREK HİÇ POLEMİĞE GİRMEDİM

Arena’nın akustiği çok güzel. Kale arkasındaki taraftar grubunun ıslığı ve protestosu sanki bütün stat protesto ediyormuş havası yarattı. Orada oynanacak diğer karşılaşmlarda daha güzel bir ortam oluşmasını temenni ediyorum. Sadece ailemi, annem, babamı, eşimi düşünerek, hiç polemiğe girmedim. Belki de benim o polemiklere girmemi bekleyen çok kişi vardı. Ama ben sadece vazifemi yaptım ve formamı terlettim. Başka söze gerek yok.”