BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Emre kaç dakikada Fenerli oldu?

Yıldırım 'Arda'yı 15 dakikada Fenerli yaparım' deyince gözler Emre'ye çevrildi. Sahi, onu kaç dakikada Fenerli yapmıştı?

Abone ol

Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, sabah antrenmanının ardından basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

BEN ZATEN FENERBAHÇELİ'YDİM

Emre Belezoğlu, Başkan Aziz Yıldırım'ın Arena Özel programında Arda'yı 15 dakikada Fenerbahçeli yapabileceği açıklamasının hatırlatılarak, "Seni kaç dakikada Fenerbahçeli yaptı ?" sorusu üzerine, "Beni Fenerbahçeli yapmasına gerek kalmadı, çünkü ben zaten %100 Fenerbahçeliydim. Galatasaray'da da çok güzel günler geçirdim ama Fenerbahçeliydim. Bu bir gerçektir!

ARDA'YLA AYNI TAKIMDA OYNARDIM

Arda'ya gelince; onunla aynı takımda oynamak isterim. Bunu herkes ister bence çünkü şu anda ligin en önemli yıldızı. Buraya gelip gelmemek tamamen kendi kararına bağlıdır" diye konuştu.

AGRESİF BİR YAPIM VAR

Belezoğlu, idmanlardaki tavrıyla ilgili olarak yöneltilen soru üzerine, "Kavga kelimesini kabul etmiyorum. Çünkü kavga etmiyorum. Agresif bir yapım var ama bugün buraya gelmemi bu yapıma borçluyum. Kontrollü olduğum sürece bunun bir problem yarattığını düşünmüyorum. Bazen kendimi iyi ifade edemediğimi ve yanlış anlaşıldığımı da düşünüyorum." dedi.