BIST 10.740
DOLAR 32,22
EURO 35,01
ALTIN 2.513,50
HABER /  SPOR

Emre hareketi ona çekmiş

Emre maç sırasında kol hareketini kime çekmişti? O spor yazarı bulundu..

Abone ol

Emre kol hareketi çekti, ortalık karıştı.. Gol sonrası basın tribününe dönerek kolunu gösterdiği kişi Milliyet spor yazarı Mehmet Demirkol'dan başkası değil.

İddianın sahibi Hürriyet'in Kelebek eki yazarı Cengiz Semercioğlu. Nitekim bugün Demirkol'un yazıları da bun doğrular nitelikte..  

 
 Mehmet Demirkol
Emre'yi böylesine abartılı tepkiye yönelten Demirkol'un 11 Ekim tarihli yazısı.. kurulmasını savunan yazar bakın Emre için neler söylemiş:

"Hayır, gün geçtikçe daha sıradan bir futbolcu oluyor. Maalesef ne acı ki bu böyle! Ve bu performans ortadayken Emre vazgeçilmez olduğunu, eleştirilmez olduğunu düşünüyor!

Emre çok zamandır, performansı açısından güvenilmez bir oyuncu. Bir milli takım onun geçmişteki, 6-7 yıl önceki performansına göre şekillendirilemez. Artık milli takım o yokmuş gibi kurulmalı. O ve Yıldıray'a göre şekillendirilecek bir takım yarı yolda kalır. Çünkü ne zaman sağlıklı olacaklarını bilmek olanaksız?"

Demirkol hareketi üstüne almış gibi. Emre'ye bugünkü köşesinde geniş yer ayırdı. İsim vermeden Emre'ye ağır eleştiriler yöneltti.

Milli futbolcu için ifadesini kullandı. 'Terbiyesiz adam' diye bahsettiği Emre'ye şu kritik soruyu sordu:

"Onu İngiltere'de buradakinden 5 kat fazla eleştiriyorlar. Yapabilecek mi oradaki basına aynı şeyi? Bekliyorum. Bir gün oynarsa görürüz herhalde."